Κώστας Τσουρός για αποχώρηση Μικρούτσικου: «Δεν ήταν γραφτό να συνεργαστούμε φέτος»

14.10.2024
Κώστας Τσουρός για αποχώρηση Μικρούτσικου: «Δεν ήταν γραφτό να συνεργαστούμε φέτος»
Μια Κυριακή τον είδαμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού και τέλος

Τη δεύτερη Κυριακή δεν εμφανίστηκε λόγω του γνωστού προβλήματος που αντιμετώπισε με την υγεία του και τον οδήγησε εκτάκτως στο νοσοκομείο και την Κυριακή που μας πέρασε πλέον ήταν εκτός αφού με απόφαση του καναλιού η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» έχει πια μειωμένη διάρκεια και από κοινού αποφασίστηκε να αποδεσμευτεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος από αυτήν.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» πέτυχε τον Κώστα Τσουρό την ώρα που έφευγε από τα στούντιό του χθες μετά το τέλος της εκπομπής του και φυσικά τον ρώτησαν για το κόψιμο της ώρας αλλά και την αποχώρηση του Ανδρέα από την δική του εκπομπή.

«Υπήρξε μια αναπροσαρμογή στην ώρα της εκπομπής και για αυτό αποφασίστηκε να μην είναι ο Ανδρέας» είπε αρχικά ο παρουσιαστής και συνέχισε:
«Φυσικά και μιλάμε. Δεν ήταν γραφτό να συνεργαστούμε φέτος. Άλλη φορά… Ήταν μια απόφαση του καναλιού αυτή η αλλαγή δεν έχει να κάνει με μένα, έχει να κάνει με τον προγραμματισμό γενικότερα, δεν έχει να κάνει με την εκπομπή» ολοκλήρωσε.

Και όπως σημείωσαν και στο Πρωινό Σουσού, μάλλον καλό του έκανε η αλλαγή αφού για φέτος η χθεσινή μέρα ήταν η πρώτη που πέρασε μπροστά από τον ανταγωνισμό σημειώνοντας 13,7% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό έναντι 9,7% που έκανε το «Καλύτερα δεν γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού. Ενώ και στο γενικό σύνολο το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» πήρε την πρωτιά με μικρή διαφορά 13,8% έναντι 13,3% που έκανε η Ναταλία.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.10.2024 - 12:55