Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου τους: «Από τη φωτογραφία τον ερωτεύτηκα. Ένιωσα ότι ήταν δικός μου»

14.10.2024
Ελισάβετ Μουτάφη για την υιοθεσία του γιου τους: «Από τη φωτογραφία τον ερωτεύτηκα. Ένιωσα ότι ήταν δικός μου»
Papadakis Press
Μετά από 7 χρόνια γάμου με τον Μάνο Νιφλή υιοθέτησαν ένα αγοράκι

Ήταν μέσα στο καλοκαίρι που η Ελισάβετ Μουτάφη με μια τρυφερή ανάρτηση ανακοινώσε πως υιοθέτησαν με τον σύζυγό της και γνωστό δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή προχώρησαν στην υιοθεσία ενός αγοριού από την Αιθιοπία, που του έδωσαν το όνομα, Δημήτρης.

Ήταν μια απόφαση που πήραν από κοινού και απευθύνθηκαν στη Διεθνή Κοινωνική Υπηρεσία για να την πραγματοποιήσουν. Και όλα πήγαν καλά.

NIFLIS_MOUTAFI_YIOTHESSIA_PAIDIOU_7_e2ab8_3f36c.jpg

Ο 3,5 χρονών πιτσιρίκος είναι πλέον μέλος της οικογένειάς τους και προσαρμόζεται μέρα με την ημέρα πλήρως στα νέα δεδομένα της ζωής του, όπως και οι γονείς του αλλά και οι αδερφές του, οι δύο κόρες που έχει αποκτήσει ο Μάνος Νιφλής από τον πρώτο του γάμο.

Η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πολλά για τη διαδικασία της υιοθεσίας αλλά και τα δικά της συναισθήματα όλο αυτόν τον καιρό:

«Ήμασταν τυχεροί επειδή ο δικαστής έβγαλε πολύ γρήγορα την απόφαση και είχαμε πολύ γρήγορα το παιδί. Έπρεπε κι εγώ να προσαρμοστώ ως μαμά. Τον έφερα τέλος Ιουλίου. Τώρα αρχίζω να ευχαριστιέμαι. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι αυτό το πλάσμα είναι μέσα στο σπίτι.
Από τη φωτογραφία τον ερωτεύτηκα και κατέβηκα και κάτω να τον γνωρίσω. Ένιωσα ότι ήταν δικός μου. Το ήξερα» είπε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη και συνέχισε:

«Όταν τον συνάντησα ήταν ενημερωμένος. Ήξερε όσο μπορεί να καταλάβει ένα παιδάκι τριών ετών. Ήξερε ότι «η μαμά μου» και ζήλευε τα άλλα παιδάκια που ερχόταν να παίξουν μαζί μου. Ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται, έχουμε να περάσουμε πάρα πολύ δύσκολα. Είναι πανέξυπνος, δεν παίζεται» είπε η Ελισάβετ Μουτάφη.

«Πήγα στην Αφρική, γύρισα, έπρεπε να γίνει το δικαστήριο. Ήταν να πάω να τον δω ξανά και ευτυχώς είχε γίνει το δικαστήριο και είχε βγει η απόφαση, οπότε είπα: θα μείνω για να τον πάρω πίσω, δεν θα μείνω πίσω. Είναι έξι μήνες η διαδικασία, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Το πιο δύσκολο ήταν την πρώτη φορά που έπρεπε να φύγω. Τον είχα για δυο μέρες, τον γνώρισα και έπρεπε να φύγω. Τον είχα συνέχεια στο μυαλό μου, σκεφτόμουν και το βλέμμα του
Ακόμα χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί. Πάει σχολείο και αρχίζει να μαθαίνει και ελληνικά» ολοκλήρωσε η ηθοποιός αποκαλύπτωντας πως αποφάσισε φέτος να κάνει μόνο θέατρο και μάλιστα Δευτερότριτα καθώς θέλει να αφοσιωθεί στο αγοράκι της πλήρως αυτή την πρώτη χρονιά που μπήκε στην οικογένειά τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 14.10.2024 - 12:53