Τι είναι το brow lamination; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Τι είναι το brow lamination; Όλα όσα θέλεις να ξέρεις
ΠΗΓΗ:@rosiehw
Όλα τα tips για την τέλεια φροντίδα μετά την τεχνική

Αν παρακολουθείς τον κόσμο της ομορφιάς και τις τάσεις, σίγουρα θα έχεις ακούσει για την εμμονή γύρω από τα φρύδια. Τα τελευταία χρόνια, οι θεραπείες για την ενίσχυση των φρυδιών, όπως το microblading και το microshading, έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς. Ωστόσο, η πιο hot επιλογή είναι το brow lamination, που υπόσχεται να σου χαρίσει πλούσια και ανασηκωμένα φρύδια. Ας δούμε λοιπόν τι είναι, πόσο κοστίζει και πώς να φροντίσεις τα φρύδια σου μετά τη διαδικασία.

Τι είναι το brow lamination;

Η διαδικασία του brow lamination είναι εντελώς ανώδυνη και περιλαμβάνει την ανορθωτική θεραπεία κάθε τρίχας ξεχωριστά. Το αποτέλεσμα είναι φρύδια που φαίνονται πιο γεμάτα και ανυψωμένα. Μετά την ανορθωτική θεραπεία, ακολουθεί ο καθαρισμός και ο σχηματισμός τους, ενώ αν το επιθυμείς, μπορείς να τα βάψεις με μία μακράς διαρκείας βαφή που περιέχει κερατίνη, προσφέροντας επιπλέον θρέψη στις τρίχες.

{https://www.tiktok.com/@bossbrowsaus/video/7281633097400077575?lang=el-GR&q=brow%20lamination&t=1728860080980}

Πόσο διαρκεί η διαδικασία και πόσο κοστίζει

Η διαδικασία του brow lamination διαρκεί περίπου μία ώρα και τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν έως και 6 εβδομάδες. Το κόστος κυμαίνεται γύρω στα 30-50€, αλλά μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την εμπειρία και την ποιότητα της αισθητικού.

Τι να προσέξεις μετά το brow lamination

Δυστυχώς, πολλές γυναίκες παρατηρούν ότι το brow lamination δεν τους κολακεύει όσο θα ήθελαν, και αυτό οφείλεται κυρίως σε δύο παράγοντες:

  1. Έλλειψη εμπειρίας του επαγγελματία: Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις μία αισθητικό που είναι expert στην τεχνική του brow lamination. Το σωστό τριμάρισμα των φρυδιών είναι απαραίτητο για να μην φαίνονται υπερβολικά μακριά ή ακόμη και αφύσικα.

  2. Σωστή φροντίδα των φρυδιών: Μετά το brow lamination, η τρίχα γίνεται πιο ελαστική και μπορεί εύκολα να δείχνει «ξεμαλλιασμένη». Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς ένα brow serum κάθε βράδυ και να χτενίζεις τα φρύδια σου καθημερινά, με ανοδική φορά, για να διατηρήσεις την όμορφη εμφάνιση τους.

Beauty editor's tips:

Για να διασφαλίσεις ότι τα φρύδια σου θα παραμείνουν καλοσχηματισμένα και στη θέση τους, χρησιμοποίησε ένα brow gel. Έτσι, θα απολαμβάνεις την κομψή και ανάλαφρη εμφάνιση των φρυδιών σου όλη την ημέρα.

Επιπλέον, αν θέλεις περισσότερη ενυδάτωση και διάρκεια στο αποτέλεσμα, καθημερινά πρωί-βράδυ, εφάρμοσε με ένα σπούλι φρυδιών λίγη ποσότητα απο την μάσκα μαλλιών σου, στα φρύδια σου, χτενίζοντας τα με ανοδικές κινήσεις προς τα πάνω. Θα με θυμηθείς!

{https://www.tiktok.com/@millieleer/video/7410454499434827041?lang=el-GR&q=brow%20lamination&t=1728860080980}

Με τη σωστή φροντίδα και την κατάλληλη τεχνική, το brow lamination μπορεί να γίνει η ιδανική λύση για φρύδια που τραβούν την προσοχή και αναδεικνύουν το πρόσωπό σου!

Τελευταία τροποποίηση στις 14.10.2024 - 02:01