Μια περιουσία έδωσαν οι Μπραντζελίνα για βίλα στην Τουρκία

02.11.2015
Νέο απόκτημα για το διάσημο ζεύγος και μάλιστα πολύ κοντά μας, σύμφωνα με δημοσιεύματα που τους θέλουν να βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους έξω από τη Σμύρνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Daily Sabah Turkey" η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) μόλις αγόρασαν μία υπερπολυτελή βίλα στην περιοχή Ούρλα, μια παραθαλάσια περιοχή κοντά στη Σμύρνη.

Οι πληροφορίες έρχονται από την Oya Paktaş, μία Τουρκάλα εκπρόσωπο ιταλικού μεσιτικού γραφείου, η οποία δήλωσε ότι το διάσημο ζευγάρι απέκτησε τη βίλα, έναντι 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων, συμπληρώνοντας ότι οι Μπραντζελίνα σκοπεύουν να περάσουν εκεί το επόμενο καλοκαίρι.

Η Αντζελίνα επισκέπτεται συχνά την Τουρκία αφού ως πρέσβειρα του ΟΗΕ πηγαίνει συχνά σε προσφυγικούς καταυλισμούς, ενώ η επιλογή της περιοχής -αν επαληθευτεί τελικά η είδηση- μόνο τυχαία δεν είναι.

Η περιοχή αυτή είναι γνωστή για τα οινοποιεία και τη βιολογική γεωργία, γεγονός που σίγουρα ζύγισε πολύ για το διάσημο ζεύγος που αφενός έχουν ακόμη μία βίλα στη νότια Γαλλία [φωτό επάνω] μαζί με απέραντους αμπελώνες, αφετέρου παράγουν το δικό τους κρασί -που σκίζει κιόλας. [φωτό κάτω]

Μήπως έχουν νέα παραγωτή στο μυαλό; Θα δείξει...