Μπέττυ Μαγγίρα: «Το κανάλι ήθελε να δοκιμάσει κάτι άλλο, δεν το θεώρησα αδικία. Όλοι οι υπόλοιποι το θεώρησαν»

23.09.2024
Μπέττυ Μαγγίρα: «Το κανάλι ήθελε να δοκιμάσει κάτι άλλο, δεν το θεώρησα αδικία. Όλοι οι υπόλοιποι το θεώρησαν»
Τις πρώτες τις εντυπώσεις για τη νέα εκπομπή «Weekenders» που πήρε τη δική της θέση μοιράστηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μην της γίνει η ερώτηση. Και φυσικά το γνώριζε και η ίδια η Μπέττυ Μαγγίρα αυτό πηγαίνοντας σε κοσμική εκδήλωση και ήταν σίγουρα προετοιμασμένη να απαντήσει όπως είδαμε στο ρεπορτάζ του Breakfast@star.

«Δεν την… περίμενα αυτή την ερώτηση, με αφήνετε άφωνη πραγματικά. Τους είδα το Σάββατο, μου άρεσε πολύ ο Θανάσης, ήταν πολύ άνετος. Δεν περίμενα όμως κάτι διαφορετικό από τον Θανάση, γιατί έχει χιλιόμετρα στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα με το χιούμορ που την χαρακτηρίζει και συνέχισε:

«Ο Δημήτρης ήταν λίγο αγχωμένος, τα κορίτσια πρέπει να βρούνε λίγο τη χημεία μεταξύ τους. Είναι διαφορετικό format από το δικό μας»

«Θα υπάρχουν και κάποιοι… φανατικοί δικοί μου που θα με θέλουν πίσω. Την τηλεόραση την αγαπώ και θέλω να είμαι κομμάτι της κάτω από τις δικές μου συνθήκες, σε κάτι που θα γουστάρω και θα μου ταιριάζει.
Δεν μπήκα στη διαδικασία της σύγκρισης. Το έκαναν άλλο για μένα και δεν έχει κανένα νόημα.

Είμαστε όλοι επαγγελματίες, ποτέ δεν θα συγκρίνω τον εαυτό μου. Ποιος σου είπε ότι δεν έβαλα νερό στο κρασί μου; Θεωρώ ότι αυτό που παρουσιάστηκε είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το δικό μας. Το κανάλι ήθελε να δοκιμάσει κάτι άλλο, δεν το θεώρησα αδικία. Όλοι οι υπόλοιποι το θεώρησαν.

Δεν θα έκανα ενημέρωση στην εκπομπή, δεν μου αρέσει. Δεν θα το έκανα αλλά μπορεί να είχα προτείνει κάποιον άλλο όμως», κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα με νόημα ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας έμμεσα το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ από τον Αύγουστο που ήθελε εκείνη να έχει δεχτεί να βάλει νερό στο κρασί της και να έχει προτείνει η ίδια το όνομα του Δημήτρη Πανόπουλου στον Ant1 για το κομμάτι της ενημέρωσης της εκπομπής.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.09.2024 - 17:45