Μπέττυ Μαγγίρα: Τελικά γιατί έφυγε από τον Ant1;

Μπέττυ Μαγγίρα: Τελικά γιατί έφυγε από τον Ant1;
Κατά πόσο ισχύει πως δεν αποδέχτηκε να κάνει info μαζί με entertainment;

Πέρυσι τέτοια εποχή η Μπέττυ Μαγγίρα τρισευτυχισμένη έκανε μια μεγάλη μεταγραφή από το Open προς τον Ant1 με σκοπό να αναλάβει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου αλλά και την παρουσίαση του Your Face Sounds Familiar στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Το ακριβό κόστος του show όμως το έβαλε για άλλη μια φορά στον πάγο, όπου και παραμένει μέχρι νεωτέρας -που δεν τη βλέπoυμε να έρχεται σύντομα- και η Μπέττυ έμεινε μόνο με την εκπομπή I Love ΣουΚου. με την οποία δεν είχε και κανένα θέμα να παραμείνει κι ας μην έκανε και κάτι άλλο.

Τα πλάνα του σταθμού όμως άλλαξαν και όπως έχει διαρρεύσει η παρουσιάστρια και το κανάλι δεν τα βρήκαν στο ύφος της εκπομπής. Το κανάλι ήθελε το πρωινό του Σαββατοκύριακου να μην είναι καθαρή ψυχαγωγία, αλλά και ενημέρωση και σύμφωνα με τις φήμες η Μπέττυ αρνήθηκε. Αμ δε που αρνήθηκε.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες η Μπέττυ όχι μόνο δέχτηκε να ενσωματώσει κομμάτι ενημέρωσης στην εκμπομπή της αλλά αφού θα το έκανε, ήθελε να γίνει και σωστά. Ήταν εκείνη μάλιστα που πρότεινε για την ενίσχυση της ενημέρωσης να γίνει κρούση στον Δημήτρη Πανόπουλο!

DIMITRIS_PANOPOULOS_GIA_MESSA_edc07.jpg

Ναι, τον Δημήτρη Πανόπουλο που θα είναι τελικά συμπαρουσιαστής της νέας εκπομπής με τον Θανάση Πάτρα. Και ένα team που θα μπαινοβγαίνει στο πλατό κατά περίπτωση και στο οποίο περιλαμβάνεται ήδη η Εβελίνα Νικόλιζα και αναζητούνται τα υπόλοιπα πρόσωπα καθώς αν και έχουν περάσει δοκιμαστικό τόσο η Σίσσυ Καλλίνη, όσο και η Δέσποινα Καμπούρη αλλά και η Αλεξάνδρα Αθανασίου -το κορίτσι της ενημέρωσης στην Ελένη Μενεγάκη που λάτρεψε η παρουσιάστρια- αλλά και πολλοί άλλοι, κανένα άλλο όνομα δεν έχει κλείσει μέχρι τώρα παρά τις φήμες που ήθελαν τη μία εκ των προαναφερθέντων, δηλαδή τη Σίσσυ Καλλίνη να έχει ήδη συμφωνήσει και κλείσει. Δεν έχει κλείσει.

SISSY_KALLINI_DEN_EXEI_KLEISSEI_24270.jpg

Κι εδώ οφείλουμε να πούμε πως και η Αλεξάνδρα Αθανασίου ήταν πρόταση της Μπέττυς στην παραγωγή. Κρατήσαν τις προτάσεις της δηλαδή, αλλά όχι την ΄΄΄ίδια. Δυνατό!

MENEGAKI_ALEXANDRA_ATHANASSIOU_442f0.jpg

Πού χάλασε λοιπόν η μεταξύ τους σχέση και γιατί η Μπέττυ είδε την πόρτα της εξόδου μετά από μια όχι κακή χρονιά; Στην ποσόστοση. Το κανάλι ήθελε η εκπομπή να είναι 50-50 ενημέρωση- ψυχαγωγία και η Μπέττυ δεν συμφώνησε σε αυτό. Όχι στο να εντάξει την ενημέρωση στην εκπομπή της. Σε αυτό είχε πει ήδη ναι.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 01:11