Ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου

05.08.2024
Ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου
Μέχρι τέλος Αυγούστου, ίσως και αρχές Σεπτέμβρη θα γίνονται διαπραγματεύσεις

Περίεργη η φετινή τηλεοπτική σεζόν που έρχεται από τον Σεπτέμβριο. Από τις λίγες που ενώ ήδη διανύουμε τον Αύγουστο πολλά πάνελ εκπομπών είναι ακόμα στον αέρα και δεν έχουν ολοκληρωθεί και πολλοί βρίσκονται ακόμα σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις.

Ανάμεσά τους και οι συνεργάτες της εκπομπής τη Κατερίνας Καινούργιου στην οποία παραμένει ο Γρηγόρης Γκουντάρας, έρχεται ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και μόλις ανακοίνωσε πως συνεχίζει και ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Αρκετά αργά για τον δημοσιογράφο που συνεργάζεται χρόνια με την Κατερίνα και την εκπομπή και έχει άριστη σχέση και με εκείνη και με την παραγωγή. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως και πλέον ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον ίδιον.

«Ραντεβού τον Σεπτέμβρη στον Alpha, με ανανεωμένη διάθεση, θετική ενέργεια και πλούσιο ρεπορτάζ. Μέχρι τότε φορτίζουμε τις μπαταρίες μας και απολαμβάνουμε το υπέροχο Ελληνικό καλοκαίρι. Καλές διακοπές σε όλους! Να περάσετε όσο πιο… ανέμελα γίνεται!» έγραψε ο Γιάννης Πουλόπουλος βάζοντας και πάνω στη φωτογραφία που βρίσκεται ο ίδιος με την Κατερίνα Καινούργιου «to be continued».