Η τηλεοπτική «Σαζέμ» είναι πιο καυτή απ' όσο φαντάζεσαι [photos]

04.11.2015
Τη Βελαντίνα Elsayed την γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Mega Κύπρου, Το Δακτυλίδι Της Φωτιάς, όπου υποδύεται την «Σαζέμ». Η ανερχόμενη ηθοποιός, μεγάλωσε και σπούδασε μέσα μαζικής επικοινωνίας με υποτροφία σε πανεπιστήμιο της Κύπρου, ενώ ξεκίνησε την καριέρα της από τον χώρο του μόντελινγκ κάνοντας φωτογραφήσεις και πασαρέλα.

Τη Βελαντίνα Elsayed την γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Mega Κύπρου, «Το Δακτυλίδι Της Φωτιάς», όπου υποδύεται την «Σαζέμ». Η ανερχόμενη ηθοποιός, μεγάλωσε και σπούδασε μέσα μαζικής επικοινωνίας με υποτροφία σε πανεπιστήμιο της Κύπρου, ενώ ξεκίνησε την καριέρα της από τον χώρο του μόντελινγκ κάνοντας φωτογραφήσεις και πασαρέλα.

Στη συνέχεια η Βαλεντίνα Elsayed άρχισε να παρουσιάζει εκπομπές στο MTV και κάλυπτε συνεντεύξεις με διάσημους που έκαναν εμφανίσεις στην Κύπρο. Η ίδια δηλώνει κλειστός χαρακτήρας και όσο αφορά τους άντρες θεωρεί πως είναι απόμακρη και καθόλου διαχυτική. Αυτόν τον καιρό συμμετέχει «Στο Δακτυλίδι της φωτιάς» στο Mega.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της: