Η Δούκισσα Νομικού έκανε την πιο μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Η Δούκισσα Νομικού έκανε την πιο μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της
ΠΗΓΗ:@dutchesss_
Και φαίνεται 20 χρόνια μικρότερα.

Η Δούκισσα Νομικού ξάφνιασε ευχάριστα τους θαυμαστές της με μια απροσδόκητη αλλαγή στην εμφάνισή της, την οποία αποκάλυψε μέσα από το Instagram. Η διάσημη παρουσιάστρια και μοντέλο, που σπάνια πειραματίζεται με τα μαλλιά της, αποφάσισε να αποχωριστεί το ξανθό χρώμα που την χαρακτήριζε για χρόνια και να επιστρέψει στο καστανό. Η συγκεκριμένη αλλαγή αποτελεί μια από τις πιο τολμηρές που έχουμε δει από τη Δούκισσα, η οποία πάντα διατηρούσε το ξανθό ως σήμα κατατεθέν της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Δούκισσα γράφει: «Ίδια, αλλά διαφορετική», αποδεικνύοντας πως ακόμα και με καστανά μαλλιά, διατηρεί την κομψότητα της και μεταξύ μας; Της ταιριάζει πολύ! Είναι φυσικά μια πολύ μεγάλη αλλαγή, αλλά οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και θετικές, με πολλούς να σχολιάζουν πόσο της ταιριάζει το νέο της look. Εμείς προσωπικά συμφωνήσαμε με το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου που ανέφερε «20 χρονών» και ειλικρινά είπαμε το ίδιο μόλις είδαμε το post. Η απόχρωση που επέλεξε για τα νέα της μαλλιά είναι ένα γλυκό καστανό, που κάνει τρομερή αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών της και τα τονίζει υπέροχα.

Αν και στο παρελθόν δεν έχει αλλάξει δραστικά το χρώμα των μαλλιών της, αυτή η απόφαση δείχνει την πρόθεσή της να πειραματιστεί και να δοκιμάσει κάτι νέο, αναδεικνύοντας τη φυσική της ομορφιά. Η αλλαγή της έγινε στο πλαίσιο του ταξιδιού της στο Παρίσι, όπου τη συνόδευσε ο αγαπημένος της φίλος και makeup artist, Παντελής Τουτουντζής. Απο εμάς, είναι ΝΑΙ!

Τελευταία τροποποίηση στις 22.09.2024 - 01:45