Alert: Η Ελιζαμπέτα Κανάλις στο πάρτι του Κλούνεϊ [photos]

02.11.2015
Αυτό πραγματικά δεν το περιμέναμε. Η μία από τις δύο πιο διάσημες "πρώην" του 54χρονου γόη -και νυν συζύγου της Αμάλ- έκανε εμφάνιση σε πάρτι του για το Halloween.

Η σχέση του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και της Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) υπήρξε πολυδιαφημισμένη παρόλο που έληξε άδοξα, με τη θέση της καλλίγραμης ιταλίδας να παίρνει η επίσης κούκλα, Στέισι Κίμπλερ (Stacey Kimbler), η οποία, παρεμπιπτόντως παντρεύτηκε τελικά, αλλά με άλλον!

Σήμερα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Ελιζαμπέτα, η οποία είναι παντρεμένη και ευτυχισμένη και έχει μόλις γίνει μανούλα, εμφανίστηκε σε πάρτι του διάσημου πρώην της.

Το πάρτι μασκέ καθότι το σαββατοκύριακο της Halloween το προηγούμενο. Οικοδεσπότες το ζεύγος Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) και Ράντι Γκέρμπερ (Rande Gerber) μαζί με την τεκίλα που εμπορεύονται σε συνεργασία με τον κολλητό τους, Κλούνεϊ, ο οποίος, όμως, ας υπογραμμίσουμε, δεν ήταν παρών.

Η Ελιζαμπέτα "ζώστηκε" τα όπλα της και γλέντησε με την καρδιά της. Αλλά δεν ήταν η μόνη. Γύρνα σελίδα να δεις ποιοί άλλοι διάσημοι γιόρτασαν μαζί με την Τεκίλα "Los Amigos".

Η Φέργκι και ο σύζυγος Τζος Ντουχάμελ ως "Πουπέτ" και "Καρλ Λάγνκερφελντ" ενώ οι αδελφές Χίλτον με την παρέα τους έκαναν αισθητή την παρουσία τους επίσης.

Παρούσα και η Μαρία Σράιβερ στο πάρτι. Σέξι catwoman η πρώην σύζυγος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ποζάρει μαζί με τη Σίντι Κρόφορντ, η οποία είναι αγνώριστη ως "hell's angel"