Σπαράζει η Καινούργιου -Ιδού τα ποσταρίσματα που το βροντοφωνάζουν

02.11.2015
Το τελευταίο -και μάλιστα μεταμεσονύκτιο- ποστάρισμα της ξανθιάς και φρεσκοχωρισμένης -όπως όλα δείχνουν- παρουσιάστριας προκάλεσε σάλο σήμερα, με όλα τα μίντια να προσπαθούν να το αποκρυπτογραφήσουν. Δεν είναι όμως το μόνο και το μήνυμα σαφές.

Δεν διανύει την καλύτερη περίοδο στα προσωικά της η Κατερίνα Καινούργιου και, το παράξενο είναι ότι όχι μόνο δεν το κρύβει, αλλά φαίνεται ότι έχει διάθεση να το διατυμπανίσει. Διακριτικά μεν, το φωνάζει δε. Μέσω social media τα μηνύματα. Το θέμα είναι: "Λαμβάνει κανείς;"

Σήμερα τα ξημερώματα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία του "Μικρού Πρίγκιπα", ανεβάζοντας ένα απόσπασμα από το διάσημο έργο του Αντουάν ντε Σάιντ Εξύπερυ.

"'Αντίο', είπε η αλεπού. “Αυτό είναι το μυστικό μου. Είναι πολύ απλό: Δε βλέπουμε καλά, παρά με την καρδιά μας. Το ουσιαστικό είναι αόρατο για τα μάτια".

Και πριν από αυτό όμως η διάθεσή της ήταν προφανής και πολύ μελαγχολική.

Τόσο στην πόζα, όσο και στη λεζάντα, η μελαγχολία σε όλο της το μεγαλείο στο πρώτο ποστάρισμα του μήνα για την Κατερίνα.

Αν ρίξουμε μια ματιά όμως δυο μέρες πριν, θα "ψαρέψουμε" ακόμη ένα "μαργαριτάρι" που λέει ακόμη περισσότερα.

Το θέμα είνα ξεκάθαρο παρά τους γρίφους. Η Κατερίνα έχει χωρίσει από τον τελευταίο της σύντροφο, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο [κάτω στη φωτό] και δεν την... "παλεύει". Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει το κορίτσι;

Κουράγιο Κατερίνα... Ρόδα είναι και γυρίζει!