Δάφνη Καραβοκύρη: Η αντισυμβατική παρουσιάστρια του Vice, όπως δεν την έχετε ξαναδεί! [photos]

02.11.2015
Η Δάφνη Καραβοκύρη, είναι η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την παρουσίαση της εκπομπής Vice. Η Δάφνη Καραβοκύρη, αν και είναι μόλις 28 ετών, έχει μπει στο χώρο της τηλεόρασης και των περιοδικών πολύ δυναμικά.

Η Δάφνη Καραβοκύρη, είναι η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την παρουσίαση της εκπομπής Vice. Η Δάφνη Καραβοκύρη, αν και είναι μόλις 28 ετών, έχει μπει στο χώρο της τηλεόρασης και των περιοδικών πολύ δυναμικά.

Η όμορφη παρουσιάστρια, τα τελευταία έξι χρόνια εργάζεται στο τμήμα των δορυφορικών καναλιών του Ομίλου ΑΝΤ1, ενώ τους τελευταίους έξι μήνες παρουσιάζει το Vice στο ίδιο κανάλι. Πρόκειται για μια εκπομπή με τα καλύτερα ντοκιμαντέρ, ελληνικής αλλά και ξένης παραγωγής, του διεθνούς νεανικού ενημερωτικού δικτύου, επικεντρωμένη σε αντισυμβατικά θέματα.

Η ίδια μάλιστα θεωρεί τον εαυτό της ανήσυχο πνεύμα και αντισυμβατική και η παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα της. Δείτε φωτογραφίες της γνωστής παρουσιάστριας: