Ο Λαμάρ της Κλόε παλεύει για τη ζωή του -Βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής

14.10.2015
Ισχυρό σοκ για τη μικρή αδελφή των Καρντάσιαν, αλλά και για όλη την οικογένεια και το κοινό γενικότερα από την είδηση ότι ο πρώην σύζυγός της, βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως μεταδίδουν αυτή τη στιγμή όλα τα ειδησεγραφικά δίκτυα του κόσμου, ο Ο Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom) "παλεύει για τη ζωή του" σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας όπου μεταφέρθηκε όταν βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής της Νεβάδα.

Όπως επιβεβαίωσαν μόλις οι αρχές της περιοχής, ο 35χρονος πρώην παίκτης των Lakers και πρώην σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν (Kloe Kardashian) "βίωσε ένα επείγον ιατρικό περιστατικό" στο Love Ranch, έναν νόμιμο οίκο ανοχής στην πόλη Κρίσταλ της Νεβάδα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του οίκου, Ντένις Χοφ (Dennis Hof), ο Λαμάρ συνήθιζε να καταναλώνει ένα "φυτικό βιάγκρα", όως το αποκάλεσε μιλώντας στο NBC News και "το έπαιρνε σε μεγάλες ποσότητες". "Όμως, δεν βρέθηκαν παράνομα φάρμακα στο δωμάτιο του Οντόμ", δήλωσε κατηγορηματικά ο Χοφ.

Οντόμ, ο οποίος είχε μπει στον οίκο ανοχής το Σάββατο, βρέθηκε αναίσθητος περίπου στις 3.30 μμ χθες, σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη, Ντένις Χοφ, ο οποίος εξήγησε ότι εκείνοι κάλεσαν αμέσως το 911 (166) και το προσωπικό τους έδωσε οδηγίες για τις πρώτες βοήθειες.

"Το προσωπικό μας τον γύρισε στο πλάι και έβγαινε από το στόμα του αυτός ο απαίσιος λευκός αφρός! Έκανε εμετό και είχε και λίγο αίμα".

Το ασθενοφόρο πήγε πρώτα τον Οντόμ στο Desert View Hospital που ήταν πολύ κοντά και μετά στο Sunrise Hospital του Λας Βέγκας, ενώ τονίστηκε ότι δεν μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν ελικόπτερο γιατί ο πανύψηλος μπασκετμπολίστας δεν χωρούσε..

"Είναι πολύ μεγάλο το σοκ. Είναι απαίσιο που διακόπηκε η δουλειά μας με αυτό τον τρόπο. Εκείνος είναι απλά ένας τύπος που ήθελε να περάσει καλά και να μην τον πάρουν είδηση. Είναι τραγικό", καταλήγει ο Χοφ, ενώ οι ειδήσεις από το νοσοκομείο παραμένουν ανησυχητικές.

Στο μεταξύ, η Κλόε λέγεται ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ απαρηγόρητη ενώ, πηγές του Us Weekly τη θέλουν να έχει πετάξει ήδη για το Λας Βέγκας μαζί με την αδελφή της Κιμ και τη μητέρα τους, Κρις Τζένερ.

Ευχόμαστε για το καλύτερο και αναμένουμε τα νεότερα