Πατέρας για τέταρτη φορά σε 4 χρόνια ο Χιου Γκραντ -Δες τη μητέρα του μωρού

14.10.2015
Πολύτεκνος θα είναι πια ο διάσημος ηθοποιός που φαίνεται ότι άργησε να γνωρίσει την πατρότητα, όμως τώρα που πήρε μπρος ποιος τον πιάνει!!!

Αυτό δεν το περιμέναμε... Στα 55 του χρόνια ο πάλαι ποτέ ορκισμένος εργένης και "παίκτης" γενικότερα Χιού Γκραντ (Hugh Grant) ετοιμάζεται να υποδεχτεί το τέταρτο παιδάκι του ενώ, για να το υπογραμμίσουμε κι αυτό, παραμένει ανύπαντρος.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, η σουδέζα τηλεοπτική παραγωγός Ανα Ελίζαμπεθ Έμπερστιν (Anna Elisabet Eberstein) με την οποία ο Γκραντ έχει και το παιδί Νο3 είναι ξανά έγκυος.

Το πρώτο παιδάκι του Χιου Γκραντ είναι η 4χρονη σήμερα Ταμπίθα, καρπός του έρωτά του με την κινέζα μοντέλα Ντίνγκλαν Χονκγκ (Tinglan Hong) [επάνω στη φωτογραφία] η οποία έναν χρόνο αργότερα γέννησε και τον γιο του, Φίλιξ Τσανγκ (Felix Chang), ενώ, όπως είχε τονιστεί και επίσημα οι δυο τους δεν είχαν σταθερή σχεση.

Με λίγες μέρες διαφορά από τον μικρό, γεννήθηκε και ακόμη ένα παιδάκι, αγοράκι επίσης, καρπός του έρωτα του Χιου με την Άνα, η οποία, τώρα λέγεται ότι περιμένει το δεύτερο παιδάκι τους.

Με το καλό...

Στη φωτογραφία το ζεύγος σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους.