Μπήκαμε στον γάμο Άνιστον & Θερού -Νέες λεπτομέρειες & ο πρώτος χορός

11.08.2015
Οι νεόνυμφοι περνούν τον μήνα του μέλιτος στην εξωτική Μπόρα Μπόρα και οι διάσημοι καλεσμένοι στον γάμο τους ανοίγουν σιγά σιγά το στοματάκι τους.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) παντρεύτηκαν πριν από λίγες μέρες σε μια μυστική τελετή στο σπίτι του στο Μπελ Ερ. Σήμερα μαθαίνουμε μερικά ακόμη πράγματα για εκείνη την ημέρα, από το στόμα μερικών από τους καλεσμένους τους.

Όπως μαθαίνουμε, λοιπόν, το μυστήριο τέλεσε ο κολλητος φίλος του ζεύγους, Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) ενώ αμέσως μετά τραγούδησε η Sia.

Ο μουσικός παραγωγωγός Χάουαρντ Στερν όμως ήταν εκείνος που είπε τα περισσότερα -με μεγάλη δόση χιούμορ μάλιστα...

Όλοι οι καλεσμένοι νόμιζαν ότι πήγαιναν στο πάρτι γενεθλίων του γαμπρού ενώ στην είσοδο τους ζητήθηκε να παραδώσουν τα κινητά τους -για ευνόητους λόγους.

Το μόνο πρόβλημα, σύμφωνα με τον μεγαλόσωμο Στερν ήταν τα καθίσματα αφού ήταν "μικροσκοπικά" πουφ. "Πού να καθίσω εγώ τρία μέτρα άντρας;" αστειεύτηκε ο κολλητός της Τζεν, η οποία παρότι δεν έχει δώσει ακόμη φωτογραφία του γάμου στη δημοσιότητα, λέγεται ότι επέλεξε ένα στράπλες απλό και ιβουάρ νυφικό για τη μεγάλη της μέρα...

Άλλο "κλου" της βραδιάς ήταν ο πρώτος χορός που χόρεψε ο Χάουαρντ Στερν με τον... Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) -επίσης κολλητό και καλεσμένο- ο οποίος μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός τον έσφιξε τόσο πολύ που ένιωσε τα κόκαλά του να σπάνε!!!