Αποκάλυψη: Να γιατί "έστειλε" τον Πεν η Σαρλίζ

19.06.2015
Η είδηση για τον χωρισμό του διάσημου ζεύγους αναμένεται να επιβεβαιωθεί, ωστόσο έχουμε νέα δεδομένα ως προς τον λόγο που οδήγησε στο τέλος.

Φαίνεται ότι ο τρελός έρωτας που δήλωναν τόσο η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) όσο και ο Σον Πεν (Sean Penn) τελείωσε και, μάλλον, λίγο άδοξα!

Ο δύσκολος χαρακτήρας του 54χρονου σταρ αποτελεί κοινό μυστικό στο Χόλιγουντ, όμως φαίνεται ότι η 39χρονη καλλονή από τη νότια Αφρική είχε βρει το "κουμπί" του. Γνωριζόταν πάρα πολλά χρόνια, πριν γίνουν εραστές, εξάλλου, οι δυο τους.

18 μήνες κράτησε ο έρωτάς τους και τώρα ο κόσμος έχει βουήξει σχετικά με τον χωρισμό τους. Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, Cover Media, μάλιστα ότι η Σαρλίζ "έστειλε" τον Σον γιατί είχε "ξεφύγει" και ύστερα από μια "μεθυσμένη νύχτα" του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι.

Σύμφωνα με πηγές του RadarOnLine, αναφέρουν ότι το μεγάλο "Μπαμ" έγινε πριν από μερικές εβδομάδες όταν ύστερα από τη συναυλία των U2 όπου ο Σον πήγε μόνος (28/5/2015) πίεσε πολύ και άσχημα τη Σαρλίζ. Και εκείνη δεν τα σηκώνει αυτά...

"Στο πάρτι μετά τη συναυλία, ο Σον συμπεριφερόταν σαν εργένης, με ό,τι σημαίνει αυτό. Γλέντησε τρελά με τα μέλη του γκρουπ και κάποια στιγμή αποφάσισε να τηλεφωνήσει στη Σαρλίζ για να βρεθούν μετά, να τον περιμένει. Εκείνη το απέκλεισε και αυτό ήταν το τέλος", μεταφέρουν οι πηγές, τονίζοντας όμως και τον ρόλο που έπαιξε στον χωρισμό και η πρόσφατη επαγγελματική τους συνεργασία.

Πεν και Θερόν δούλεψαν μαζί τους τελευταίους μήνες στην ταινία "The Last Face" ως σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια αντίστοιχα. Η πίεση, λοιπόν, μαζί με το δύσκολο του χαρακτήρα εκείνου και την προσπάθεια για ισορροπία τόσο επαγγελματική όσο και προσωπική τα τίναξε όλα στον αέρα -σύμφωνα, πάντα με τις πηγές του Radar On Line.

Εμείς, επαναλαμβάνουμε ότι η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε όμως και διαψευστεί δημοσίως. Αναμένουμε...