Μπάρκουλης: απίστευτες αποκαλύψεις για τα ναρκωτικά & το δράμα του γιου του

19.06.2015
Μια συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις και εξομολογήσεις κάνει ο Ανδρέας Μπάρκουλης στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» που κυκλοφορεί.

Ο 78χρονος ηθοποιός που πρόσφατα μάθαμε πως να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύζυγό του Μαρία, αποκαλύπτει πως ότι στράφηκε στο αλκοόλ και τις ουσίες για να βρει την αγάπη που του έλειπε και παραδέχεται ότι έκανε κακό στον εαυτό του!

«Έκανα διάφορα, κυρίως, όμως, κακό στον εαυτό μου...Το αλκοόλ και οι ουσίες αναπλήρωναν την αγάπη μου έλειπε. Ευτυχώς, τη βρήκα στη Μαρία και τα έκοψα όλα».

Επανήλθα εύκολα από το τέλμα μου, αλλά δεν επανήλθαν άλλα πράγματα. Η σοφία συνήθως έρχεται από τις κακές εμπειρίες. Μπορεί να είχα χάσει τον εαυτό μου, δεν έχασα όμως ποτέ το ένστικτό μου να καθοδηγώ σωστά την οικογένειά μου».

Ταυτόχρονα, ο άλλοτε ζεν πρεμιέ του ελληνικού σινεμά, αποκάλυψε το δράμα του bulling που δέχτηκε ο γιος του Νίκος, εξ΄αιτίας του ίδιου του πατέρα του.

«Όταν πήγαινε πρώτη δημοτικού, είχα απευθυνθήκαμε σε παιδοψυχολόγο. Φοβόμουν μήπως έκρυβε μέσα στη ψυχούλα του πράγματα. Όντως το παιδί είχε παράπονα. Στο δημοτικό πέρασε πάρα πολλά.

Να φανταστείτε μία μέρα που χιόνιζε ειδοποίησαν τη γυναίκα μου να πάει στο σχολείο γιατί είχαν κυλήσει το παιδί κάτω, στα παγωμένα νερά, το έσερναν για ώρα στο προαύλιο. Όταν πήγε η Μαρία, βρήκε τον Νίκο χωρίς την μπλούζα του που ήταν μουσκέματα προσπαθεί να ζεσταθεί στο καλοριφέρ».


Ο 78χρονος ηθοποιός συμπλήρωσε μάλιστα πως ο γιος του δέχτηκε βία στο σχολείο επειδή οι συμμαθητές τους τον κορόιδευαν πως έχει γέρο μπαμπά, πως δεν μπορεί ο πατέρας του να παίξει μπάλα μαζί του ή να του σταθεί ενώ ακόμα και το όνομα Μπάρκουλης αποτέλεσε εμπόδιο για τον μικρό Νίκο, αφού πολύ του έλεγαν πως ο πατέρας του είναι ψώνιο.


Τέλος, στην ερώτηση για το πόσο δύσκολα έχει περάσει ο ηθοποιός, η σύζυγός του και ο γιος τους ως οικογένεια, ο Μπάρκουλης με θάρρος αποκαλύπτει:

«Πάρα πολύ Φτάσαμε σε σημείο το παιδί να λιποθυμήσει από ασιτία. Μας τηλεφώνησε ο διευθυντής του σχολείου και μας είπε «ελάτε πάρτε το».