Κοκκίνου: ποια αισθητική εμφάνιση μετάνιωσε που την έκανε

19.06.2015
Την δική της εμπειρία με την αισθητική επέμβαση που έκανε και μετάνιωσε γι' αυτήν αποκάλυψε η Έλλη Κοκκίνου.

Όπως αποκάλυψε η Έλλη, υπήρξε κάποια εποχή που έκανε μπότοξ αλλά το μετάνιωσε γιατί το αποτέλεσμα την μεγάλωνε:

«Κάποια στιγμή θα το κάνω, υποθέτω. Δεν ξέρω, φοβάμαι πάρα πολύ να πειράξω το πρόσωπό μου. Το φρύδι μου κουνιέται. Έχω κάνει κι εγώ botox στο παρελθόν, πολύ ελαφρύ, επειδή θέλω να έχω έκφραση στο πρόσωπο. Ακόμα και αυτό το λίγο, ένιωθα ότι με μεγάλωνε.

Δεν μπορώ να βλέπω αυτό το ακούνητο, το μέτωπο ακούνητο. Το θεωρώ αφύσικο. Νομίζω πραγματικά ότι είναι καλύτερα μια γυναίκα να έχει φυσικό αποτέλεσμα, πιο νέα δείχνει έτσι, πάρα να είναι αγέλαστη και ακίνητη. Νομίζω ότι αυτό θα τη μεγαλώνει- και αυτό έβλεπα και σε μένα».

Εν το μεταξύ, η Κοκκίνου δεν έκρυψε την οργή της για την συζήτηση που γίνεται για το ρετούς των γυναικών σταρ στα περιοδικά:

«Δεν έχουμε κέρατα στο κεφάλι, κυτταρίτιδα έχουμε. Επίσης, έχω δει άντρες live και μετά τους έχω δει στα περιοδικά με τα μαγιό. Δεν είναι ίδιοι, πίστεψέ με. Λοιπόν, μην το λέμε μόνο στις γυναίκες. Φεύγουν οι κοιλίτσες... Και καλά κάνουν. Απλά μην το λέμε μόνο για γυναίκες, δεν αφορά μόνο τις γυναίκες αυτό θέλω να πω».

"Καλώς ορίσατε απόψε,στο Cabaret στο Cabaret στο Cabaret..." @cabaretatromeo #cabaret #onirama #xamos #party #summer #nonstop #dance #live

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ellikokkinou (@ellikokkinou) στις