Σοκάρει διάσημη ηθοποιός: "Ο γιος μου φοράει φουστάνια"

19.06.2015
Αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανη που τα παιδιά της βλέπουν πέραν από τα στερεότυπα των δύο φύλων και επίσης είναι πολύ χαρούμενοι που πλέον καταργούνται σταδιακά τα όρια μεταξύ τους. Γι΄αυτό και δραστηριοποιείται έντονα τον τελευταίο καιρό για την αποτροπή αυτοκτονιών στην LGBTQ κοινότητα.

Ο λόγος για την 69χρονη σήμερα Σούζαν Σάραντον που αποκάλυψε στο περιοδικό People πως ο μικρότερος γιος της συνηθίζει να βάζει φουστάνια!

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χωρίς κανένα κόμπλεξ πως «Ο γιος μου Μάιλς, είναι μουσικός και dj και μερικές φορές εκείνος και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ βάζουν φορέματα στις live εμφανίσεις τους. Ως μητέρα, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να επιβιώσεις από τα χρόνια της εφηβείας και την διαδικασία της κοινωνικοποίησης. Αν είσαι λίγο διαφορετικός, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα" και συνεχίζει «Υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά σήμερα που προβληματίζονται, γκέι ή τρανσέξουαλ και που περνούν δύσκολες ώρες. Είναι πολύ επικίνδυνα τα πράγματα για εκείνους. Πιστεύω πως είναι πολύ καλό που κάνουμε αυτές τις συζητήσεις και μπορούμε να κάνουμε τα παιδιά να καταλάβουν ότι μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα».

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και την απόφαση του Μπρους Τζένερ να γίνει Κέιτλιν Τζένερ: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήταν αυθεντική και βγήκε μπροστά, αλλά και για το ότι η οικογένειά της την υποστήριξε ωστόσο πιστεύω πως είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως υπάρχουν πολλοί τρανσέξουαλ που δεν έχουν τα ίδια μέσα με εκείνη και δεν έχουν την προσοχή που λαμβάνει εκείνη».