Ποιο Βιάγκρα; "Ταύρος" στο κρεβάτι ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ!

17.06.2015
Τον ερχόμενο μήνα συμπληρώνει τα 63 του χρόνια και ο διάσημος ηθοποιός παραμένει ακμαιότατος και στο κρεβάτι, όπως δηλώνει με τρελό καμάρι ο ίδιος!

Οι εποχές που έλαμπε ως "Ο ιππότης της ασφάλτου" -πού το θυμηθήκαμε τώρα αυτό- ή "Μιτς Μπιουκάναν" του "Baywatch" να μοιάζουν αναμνήσεις μιας άλλης ζωής, όμως ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ (David Hasselhoff) δηλώνει παρών στα επαγγελματιά και... ταύρος στο κρεβάτι.

Εδώ και τέσσερα χρόνια, ο διάσημος ηθοποιός έχει σταθερά στο πλευρό του την 35χρονη Χέιλι Ρόμπερτς (Hayley Roberts) την οποία, όπως εξήγησε στην εφημερίδα "The Mirror" φροντίζει να "ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο και χωρίς βοηθήματα".

"Αν παίρνω Βιάγκρα; Όχι, πραγματικά δεν το χρειάζομαι... Μήπως θέλετε να σας δείξω", απαντά αστειευόμενος στη δημοσιογράφο που του παίρνει συνέντευξη για λογαριασμό της βρετανικής εφημερίδας ο Χοφ -όπως είναι γνωστός- και καθώς "ζεσταίνεται" επί του θέματος λέει κι άλλα.

"Παίρνω πολλά αμινοξέα και το αστείο είναι πως αν τα παίρνεις στη σωστή ποσότητα, το αίμα σου ρέει καλύτερα, όπως ακριβώς και με το Βιάγκρα. Όμως αυτό είναι ένα από τα προβλήματα μου. Εγώ μάλλον θα πρέπει να βρω ένα χάπι αντι-Βιάγκρα γιατί το κορίτσι μου ρωτάει συνέχεια 'Γιατί το θέλεις κάθε μέρα;'. Και εγώ της απαντώ 'Γιατί με χαλαρώνει από τα πάντα".

Για την ιστορία ο Ντέβιντ Χέισελχοφ έγραψε "ιστορία" ως "Μάικλ Νάιτ" με τον "Κιτ" του, το απίθανο αυτοκίνητο του "Ιππότη της Ασφάλτου" από το 1982 έως το 1986 (επάνω) και φυσικά ως "Μιτς Μπιουκάναν" στο θρυλικό Baywatch από το 1989 έως το 2001 (κάτω)