Ελιάνα vs Καγιά: η μάχη της λεχώνας και των κιλών

17.06.2015
Θα μπορούσες να την αποκαλέσεις και μάχη της λεχώνας ή Καγιά εναντίον Χρυσικοπούλου ή απλά Hello vs OK.

Αυτή τη βδομάδα που λες αγαπημένη μου λεχώνα ή μη, στα περιοδικά Hello και OK, φωτογραφίζονται οι λεχώνες Καγιά και Ελιάνα Χρυσικοπούλου αντίστοιχα.

Και το τι δεν είπαν οι δύο "πρώτη φορά" μανούλες στις συνεντεύξεις τους.

Crash Test:

Η Βίκυ φωτογραφίζεται μόνη αλλά όλο μιλά για τον Ηλία Κρασσά, το σύζυγο και πατέρα του παιδιού της.

Η Ελιάνα φωτογραφίζεται παρέα με τον σύζυγό της Νικόλα Φαρακλά.

Η Βίκυ φωτογραφίζεται με καυτό σορτς και crop top ενώ η Ελιάνα προτίμησε μακριά χαχούλικα καφτάνια για να κρύβει τα βάρη της εγκυμοσύνης.

Πώς είναι η ζωή με ένα νεογέννητο στο σπίτι;

Καγιά: «Κοιμάμαι ελάχιστα, υπάρχουν παντού μωρουδιακά, η Bianca μυρίζει σαν μπισκότο. Τη θηλάζω και είμαι τόσο χαρούμενη γι' αυτό. Είναι τόσο έντονη αυτή η επαφή του θηλασμού αλλά δεν νιώθω κουρασμένη».

Από την άλλη η Ελιάνα κοιμάται μεν τα βράδια αλλά με το θηλασμό δεν έχει και πολύ ελεύθερο χρόνο:

«Από τη στιγμή που θηλάζω το μωρό μου, πρέπει να είμαι συνέχεια από πάνω του. Ο Θεός μας έδωσε ένα καλόβολο μωρό, δεν κλαίει, δεν ξυπνάει το βράδυ, δεν μας έχει δημιουργήσει πρόβλημα».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Εντάξει με τα κιλά της Χρουσαλά: Αλλά αυτή είναι κοιλιά λεχώνας;

Κεφάλαιο κιλά:

Αν είσαι και λεχώνα και διαβάσεις τα λόγια της Καγιά, ούτε ένα μήνα μετά τη γέννα, θα δακρύσεις...από νεύρα αφού η Βίκυ έχει ήδη χάσει τα 8 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη:

«Όταν βγήκα από το μαιευτήριο, είχαν μείνει τρία, τα οποία έφυγαν κι αυτά. Είναι η σωματοδομή μου. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, ούτε διατροφή, ούτε γυμναστική. Απλά νιώθω ακόμα λίγο άβολα από την τομή της καισαρικής και την πρησμένη κοιλιά μου».

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ 1: οι γιατροί συμβουλεύουν σε περιπτώσεις καισαρικής, η άσκηση να ξεκινά μετά από 6 εβδομάδες από τη γέννα. Πάρα ταύτα η Βίκυ ποζάρει κάνοντας ποδήλατο αλλά ευτυχώς παραδέχεται πως δεν έκανε γυμναστική.

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ 2: αν μπεις στο Instagram της Καγιά, θα δεις με ευκολία ότι το πρωινό της αποτελούνταν από αβοκάντο κι άλλα τέτοια υγιεινά, σαν να έκανε δίαιτα δηλαδή.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η δίαιτα της Ελένης για να ξαναγίνει κορμάρα μετά τη γέννα!

Η Ελιάνα εξηγεί από την άλλη, πως ότι υπήρχε, το έφαγε στην εγκυμοσύνη:

«Πήρα 30 κιλά. Έτρωγα τα πάντα. Από σοκολάτα με φράουλα από το περίπτερο, μέχρι ψωμί με λάδικαι ζάχαρη. Τώρα έχω χάσει 17 αλλά δεν αγχώνομαι. Έχω ένα ερωτιματικό για το πως θα χάσω τα υπόλοιπα αλλά δεν με έχει πιάσει πανικός. Έτσι κι αλλιώς θηλάζω, οπότε δεν θα μπορούσα να κάνω επιθετική δίαιτα. Πιστεύω θα αγχωθώ αν φτάσει ο Σπετέμβριος και δεν έχω χάσει άλλα 10 κιλά».