Χατζηβασιλείου: Πάθαμε πλάκα με τη σέξι φωτογράφηση της

17.06.2015
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα και σέξι κορμιά της showbiz. Και αυτό το διαπιστώνουμε κάθε φορά που η παρουσιάστρια βάζει το μαγιό της κι επιδίδεται στο αγαπημένο της άθλημα, το beach volley.

Αυτή τη φορά, η Χατζηβασιλείου κάνει μία ιδιαίτερα σέξι φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού You, όπου μεταξύ άλλων μιλάει για την ηλικία της!

«Εγώ νιώθω πολύ ερωτική! Έρωτα βάζω σε ό, τι κάνω» δηλώνει, ενώ παραδέχεται ότι πολλές φορές έχει δεχθεί φλερτ στο δρόμο.

Ο άντρας σου ζηλεύει γι' αυτό;
Όχι. Τουλάχιστον δεν το δείχνει. Εξακολουθεί μετά από τόσα χρόνια να είναι ερωτευμένος μαζί μου, δεν μου δείχνει όμως ζήλια και ίσως και γι' αυτό καταφέρνει να με έχει στη ζωή του.

Είπες πως πέρασες κρίση στο γάμο σου...
Ναι, πέρασα κι εγώ κρίση στο γάμο μου όπως όλοι οι γάμοι περνάνε κρίση κάποιες στιγμές...

Πώς τη διαχειρίστηκες;
Με πολλή υπομονή και φιλοσοφημένα όπως όλες τις δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μου. Το θέμα είναι να μπορείς να συγχωρήσεις και να προχωρήσεις.

Τα παιδιά σου τι λένε για τη μαμά που έχουν;
Έχω πολύ ωραία σχέση μαζί τους. Ουσιαστικά επειδή τους έκανα πολύ μικρή μεγαλώσαμε μαζί. Τους αρέσει όταν ακούνε κομπλιμέντα για μένα.

Θα υιοθετούσες ένα παιδί;
Το σκέφτηκα. Ο πατέρας μου ήταν υιοθετημένος. Γονιός λοιπόν είναι αυτός που σε μεγαλώνει, που δίνει ψυχή και αγάπη.

Όσο για την ηλικία της, που πολλά νούμερα έχουν ακουστεί και γραφτεί, σχολιάζει με χιούμορ: «Τη λέω αλλά βαριέμαι να με ρωτάνε συνέχεια. Έχω κλείσει τα 40, γεια σας»!