Σκαρμούτσος - Θεοδωράκης: Η αλήθεια για τη σχέση τους!

17.03.2015
Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο διάσημος σεφ μίλησε στο περιοδικό People για όλα, μεταξύ αυτών και για τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια στο εστιατόριο του αρχηγού – πλέον - του Ποταμιού, αλλά το 2012 η συνεργασία έλαβε τέλος, με πολλές φήμες να τη συνοδεύουν.

Εξάλλου, πολλοί υποστήριζαν ότι οι δύο άνδρες τσακώθηκαν. Κι έρχεται τώρα ο Σκαρμούτσος να δώσει τη δική του εξήγηση και απάντηση στα περί τσακωμού. «Ποτέ δε μαλώσαμε. Απλά ξεκίνησα να συνεργάζομαι με την ERGON, μία εξαιρετική εταιρεία στη Θεσσαλονίκη, που έχει ελληνικά προϊόντα και εστιατόρια" εξηγεί χαρακτηριστικά.

Πάντως, σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσιε για τις σχέσεις του με τον Θεοδωράκη, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. "Με τον Σταύρο δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις τον τελευταίο χρόνο. Κάποια στιγμή όλα τα πράγματα που έχουν μια ωραία πορεία τελειώνουν. Ήθελα να κάνω εγώ κάτι άλλο, ο Σταύρος κάτι άλλο και χωρίσαμε», είχε δηλώσει στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Μάλιστα, τότε είχε αποκαλύψει επίσης ότι δεν θα ψήφιζε Το Ποτάμι.