Τι χωρίζει την Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου από την κόρη του Βλάσση Μπονάτσου;

17.03.2015
Για τη σχέση της με την αδελφή της, Μάρθα Κουτουμάνου, μίλησε η Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου και πραγματικά μας εξεπληξε. Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη δε δίστασε να δηλώσει στο Hello πως δεν θα συνεργαζόταν ούτε με την αδελφή της ούτε με την ανιψιά της.

"Είμαι ενάντια ο' αυτό, δε θα το έκανα σε κανέναν. Εννοώ να τραβήξω τη Μάρθα στη δουλειά, θεωρώ ότι θα γίνει «στραβή». Είμαστε διαφορετικές, έχουμε άλλους ρυθμούς, την αγαπάω πολύ, αλλά δε θα μπορούσα να συνεργαστώ μαζί της. Ούτε με την ανιψιά μου. Μπορώ να τις στηρίξω, να είμαι δίπλα τους, αλλά όχι να μπλέξουμε στη δουλειά. Δε θέλω να έχω τέτοια θέματα και παρεξηγήσεις με την οικογένεια μου. Το λάθος μου θέλω να το χρεωθώ αποκλειστικά και μόνο εγώ", αν έφερε χαρακτηριστικά.

Επιπροσθέτως, αποκάλυψε και αυτό που την στενοχωρεί αναφορικά με τη Μάρθα: "Αυτό, ναι, με στενοχωρεί, γιατί μετά το θάνατο του Βλάσση, της πήρε χρόνια για να μπορέσει να ισορροπηθεί. Δεν έχει εκφραστεί με κάποιο δημιουργικά τρόπο. Από την άλλη, τη Ζένια την έπαιρνα παντού μαζί μου: χορό, ντραμς... Ήθελα, να κάνει ό,τι έκανα. Οι θείες, εξάλλου, είναι εκείνες που πάντα ξεσηκώνουν".