Η κόρη του Ρόμπιν Γουιλιαμς μιλάει πρώτη φορά μετά το θάνατο του

27.02.2015
Η είδηση του θανάτου του Robin Williams σόκαρε όλο τον κόσμο γιατί δεν περιμενε κανείς ένας τόσο θετικός άνθρωπος να κρύβει τόσα πολλά μέσα του και να αφήσει τη σκοτεινή πλευρά του να τον νικήσει.

Η κόρη του Zelda, βέθηκε στην εκπομπή Today και μίλησε πρώτη φορά μετά το χαμό του πατέρμα της ενθαρρύνοντας όσους έχουν αντίστοιχα ψυχικά προβλήματα να μιλούν στους κοντινούς τους ανθρώπους και να εκφράζονται όπως μπορούν προκειμένου να καταπολεμήσουν όσα τους βασανίζουν.

“Χρειάστηκε πολλή δουλειά από μέρους μου, προκειμένου να καταφέρω να χαρώ και πάλι και να επιστρέψω στην ευτυχισμένη ζωή μου. Όμως, το σημαντικό είναι ότι επέστρεψα. Οι άνθρωποι δυσκολεύονται πολύ να μιλήσουν για ασθένειες που δεν γίνονται αντιληπτές με γυμνό μάτι αλλά ο πατέρας μου μιλούσε για τον αλκοολισμό του. Αστειευόταν με αυτό, γεγονός που σε έκανε να υποθέσεις ότι δεν τον ενοχλούσε και αυτό τον βοήθησε.

Αν έχετε ανθρώπους με αντίστοιχα προβλήματα, βοηθήστε τους να εκφραστούν. Να εκφράζονται σε άλλους ανθρώπους. Νομίζω πως ήταν σημαντικό για εκείνον να ωθεί τους ανθρώπους να μιλάνε για σημαντικά πράγματα. Και νομίζω πως αυτή είναι η μεγάλη κληρονομιά που άφησε σε μένα και στ' αδέρφια μου. Οι άνθρωποι έχουν αναμνήσεις από αυτόν και πρέπει να τον απολαμβάνουν.” δήλωσε.

Τέλος πρόσθεσε πως δεν έχει νόημα στο να αναζητούμε ποιος ευθύνεται για το θάνατό όσον έφυγαν από τη ζωή ή να κατηγορούμε τους εαυτούς μας για οτιδήποτε κι αν έχει συμβεί γιατίο κόσμος συνεχίζει να κινείται και όσοι βρίσκονται σε αυτόν, να συνεχίσουν τη ζωή τους.