Χάνει τη μάχη για τη ζωή η κόρη της Γουίτνεϊ;

02.02.2015
Δεν φαίνονται καλά τα πράγματα για την Μπόμπι Κριστίνα η οποία δίνει τη μάχη της ζωής της, με όλη τη σημασία της λέξης.

Τραγική εξέλιξη είχε η ζωή της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Christina Brown), μοναχοκόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) η οποία νοσηλεύεται ακόμη σε μονάδα εντατικής θεραπείας, με τη ζωή της να κρέμεται μόνο από μια κλωστή.

Η 21χρονη Μπόμπι Κριστίνα βρέθηκε το Σάββατο αναίσθητη μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της, από τον σύζυγό της, Νικ Γκόρντον (Nick Gordon) και έναν φίλο. Εισήχθη άμεσα στο νοσοκομείο όπου και, όπως έγινε γνωστό βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση τεχνητού κώματος καθώς ακόμη δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της -ενώ φόβοι υπάρχουν ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι σε λίγες μέρες συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο της Γουίτνεϊ, η οποία είχε βρεθεί αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του δωματίου της σε ξενοδοχείο τους Μπέβερλι Χιλς όπου έμενε εκείνες της μέρες, ενώ πληροφορίες θέλουν την Μπόμπι Κριστίνα να έχει πάθει εμμονή με το συμβάν και να μην σταματά να μιλά ποτέ γι' αυτό, ιδιαίτερα τώρα που πλησίαζε η μαύρη επέτειος.

Στο πλευρό της άτυχης νέας και ο πατέρας της, με τον οποίο, βέβαια, η ίδια δεν ήθελε καμία σχέση -μέχρι και το όνομά του είχε απαρνηθεί μετατρέποντας το δικό της σε Μπόμπι Κριστίνα Χιούστον Γκόρντον.

Ωστόσο, ο Μπράουν εξέδωσε μια επίσημη δήλωση ζητώντας διακριτικότητα και την προσευχή όλων στον δύσκολο αγώνα που δίνει αυτό τον καιρό η κόρη του.

Πληροφορίες του ΤΜΖ αναφέρουν ότι ο εγκέφαλος της Μπόμπι Κριστίνα δεν ανταποκρίνεται ενώ σε καμία στιγμή δεν ανέκτησε την επαφή της με το περιβάλλον.

Λόγος για ναρκωτικά ή άλλες ουσίες δεν έχει γίνει από καμία πλευρά ενώ υπάρχουν και οι θεωρίες που μιλούν για ατύχημα.

Και ενώ η Μπόμπι Κριστίνα παλεύει για τη ζωή της, οι απανταχού διάσημοι -με πρωτοστατούντες τη Lady Gaga και την Κιάρα, στέλνουν τις προσευχές τους για το καλύτερο...