Άλλη μια μέρα που στο Πρωινό ανέβηκαν επικίνδυνα οι τόνοι μεταξύ των μελών του team του Γιώργου Λιάγκα με εκείνον να μην προσπαθεί ιδιαίτερα να το σταματήσει.
Πλέον οι καβγάδες στην εκπομπή είναι λίγο... γραφικοί - όπως αντίστοιχα και σε άλλες πρωινές εκπομπές- όταν γίνονται ξαφνικά για το... πάπλωμα άλλων.
Ο σημερινός καβγάς ξεκίνησε με φο΄ντο τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη που παίζει σε θεατρική παράσταση αλλά και τη σύζυγό του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου και το αν πληρώνουν τα «σπασμένα» του.
Η Φωτεινή Πετρογιάννη υπερασπίστηκε τα θύματα και τάχθηκε κατά της Ελπίδας Νίνου που όπως είπε έχει επιτεθεί στις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη.
Άρια Καλύβα: Άρα, εμμέσως, καταλαβαίνουμε ότι φταίνε και αυτοί οι άνθρωποι, από τη στιγμή που υποστήριξαν τον δικό τους τον άνθρωπο.
Φωτεινή Πετρογιάννη: Αυτό είπα; Όχι, δεν θα πάμε παρακάτω, αυτό είπα; Άρια, αν δεν ακούς καλά, υπάρχουν καταπληκτικοί ΩΡΛ.
Ά.Κ.: Σε παρακαλώ πολύ, όχι προσωπικές επιθέσεις. Δεν δέχομαι προσωπικές επιθέσεις και ειδικά από σένα!
Φ.Π.: Ειδικά από μένα; Γιατί; Τι είμαι εγώ, δεν κατάλαβα! Με σνομπάρεις; Δεν κατάλαβα.
Ά.Κ.: Σε παρακαλώ πολύ! Κάνουμε έναν διάλογο πολιτισμένο!
Φ.Π.: Δεν κάνεις διάλογο!
Γιώργος Λιάγκας: Κυρίες μου, σας παρακαλώ!
Ά.Κ.: Αναφέρεσαι στην ποιότητα της ακοής μου. Σε παρακαλώ πολύ, να ανακαλέσεις!
Φ.Π.: Δεν ανακαλώ καθόλου! Να ανακαλέσεις εσύ!
Ά.Κ.: Κάποιοι προφανώς επιδιώκουν την αναπαραγωγή, Γιώργο μου.
Φ.Π.: Άρια, σε παρακαλώ πολύ, που θα μας πεις ότι έχουμε και ανάγκη αναπαραγωγής!
Και τότε ο Γιώργος Λιάγκας τις ξαναπαρακάλεσε να μην το κάνουν προσωπικό για να δώσει πάσα για διαφημίσεις...