Γουίλιαμς «το θηρίο»: Με αυτούς τους μύες νίκησε τη Σαράποβα [photos]

02.02.2015
Πρέπει να είναι η πιο μυώδης, μην πούμε θηριώδης, τενίστρια όλων των εποχών! Ακόμα και η ίδια παραδέχεται ότι καμία αθλήτρια, πόσο μάλλον τενίστρια, δεν έχει το βαρύ στήθος της.

Πρέπει να είναι η πιο μυώδης – μην πούμε θηριώδης - τενίστρια όλων των εποχών! Ακόμα και η ίδια παραδέχεται ότι καμία αθλήτρια – πόσο μάλλον τενίστρια - δεν κουβαλάει τέτοιο ... στήθος.

Η 33χρονη Αμερικανίδα τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς μπορεί να τρέκλιζε στους τελευταίους αγώνες και κάποιοι να μίλησαν για παρενέργειες από χρήση αναβολικών, και μπορεί να προκάλεσε αρνητικά σχόλια ζητώντας να της σερβίρουν ένα τονωτικό εσπρεσάκι στο διάλειμμα του αγώνα της με την Φλάβια Πενέτα για το Hopman Cup … όμως τελικά κατέκτησε το Αυστραλιανό Όπεν, νικώντας με 6-3, 7-6 (7-5) την Ρωσίδα καλλονή, Μαρία Σαράποβα.

Η Σερένα Γουίλιαμς επέστρεψε στην κορυφή της Αυστραλίας μετά από 5 χρόνια και ξεπέρασε τα ρεκόρ των θρυλικών Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και Κρις Έβερτ. Η μεγάλη νικήτρια δήλωσε :«Το να στέκομαι εδώ με 19 τίτλους είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα συνέβαινε. Μην εγκαταλείπετε ποτέ γιατί δεν γνωρίζετε τι μπορεί να γίνει. Το μοναδικό που είχα όταν ξεκινούσα ήταν μια ρακέτα, ένα μπαλάκι και ελπίδα».