Όλη η αλήθεια για το θάνατο της Βουτσινά

03.06.2013
Από την Παρασκευή, που έγινε γνωστή η είδηση θανάτου της Μαρίας Βουτσινά, πολλά ακούστηκαν για τα αίτια αυτού.

Τα περισσότερα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ανακοπή καρδιάς, ενώ κάποιοι άλλοι μιλούσαν για τη «μάχη» της διαιτολόγου των «επωνύμων» με τον καρκίνο. Τα πράγματα, λοιπόν, στη θέση τους έρχεται να τα βάλει η κόρη της, Μυρτώ με ένα απλό και ιδιαίτερα συγκινητικό γράμμα, θέλοντας, όπως λέει, να ακουστεί όλη η αλήθεια για το θάνατο της μητέρας της.

«Νιώθω την υποχρέωση να γράψω λίγα λόγια για την μητέρα μου, ο κυριότερος λόγος είναι για να μην λέγονται και γράφονται ανακρίβειες για τον θάνατο της. Η μητέρα μου τους τελευταίους 13 μήνες πάλευε με τον καρκίνο. Είχε μέσα της δύναμη που δεν την γνώριζε κανείς. Μέσα στο διάστημα των 13 μηνών έκανε ό, τι ήταν δυνατό (και αδύνατο πολλές φορές), για να βγει νικήτρια από αυτόν τον εφιάλτη. Περάσαμε δύσκολα τον τελευταίο καιρό και ακόμα δυσκολότερα τον τελευταίο μήνα αφού για μας το σπίτι μας είχε γίνει το νοσοκομείο. Ακόμα και εκεί τη θαύμαζα, αφού είχε καταφέρει να την προσέχουν και να την αγαπούν όλοι. Συγγενείς, φίλοι, γιατροί και νοσηλευτές ήταν όλοι στο πλευρό της, άλλα όπως έλεγε η ίδια τον Γολγοθά ο καθένας τον περνάει μονός του».

Η Μυρτώ στο τέλος εξηγεί και για ποιο λόγο κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κηδεία της μητέρας της. «Όσο αναφορά την κηδεία προσπάθησα να την κρατήσω σε ένα πιο οικογενειακό επίπεδο γιατί ήθελα να είναι δίκη μας προσωπική στιγμή» γράφει χαρακτηριστικά.