Μπραντ Πιτ: Γιατί ερωτεύτηκα την Αντζελίνα

03.06.2013
Πάντα στο πλευρό της αγαπημένης του ο διάσημος ηθοποιός που εξηγεί τώρα τι είναι αυτό που τον "τράβηξε" επάνω της.

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) γνωρίστηκαν το 2005 στα γυρίσματα της ταινίας "Mr and Mrs Smith" και από τότε είναι αχώριστοι -Αν και οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι ζευγάρι έγιναν λίγο αργότερα, μετά τον επίσημο χωρισμό, δηλαδή, εκείνου από τη σύζυγο Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston).

Παρόλο που αρραβωνιάστηκαν πριν από έναν χρόνο, για χάρη των έξι παιδιών τους όπως εξηγούν οι ίδιοι, γάμο ακόμη δεν έχουμε δει ενώ τις τελευταίες μέρες ο λόγος για τον οποίο μονοπωλούσαν τις ειδήσεις ήταν ιατρικός.

Η 37χρονη σταρ αποκάλυψε ότι πριν από λίγο καιρό υποβλήθηκε σε προληπτική διπλή μαστεκτομή, εξήγησε το γιατί και χθες έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δημοσιοποίηση της κατάστασης.

Η αφορμή δόθηκε από την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του καλού της, "World War Z" στο Λονδίνο και εκείνη περπάτησε στο κόκκινο χαλί λάμποντας "μόνο για εκείνον", δηλώνοντας πόσο πολύ τον θαυμάζει.

Στο πλαίσιο των συνεντεύξεων που έδωσε ο 49χρονος σταρ λόγω της περίστασης ρωτήθηκε για την Άντζι του.

"Αυτή είναι η γυναίκα που ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή. Ο άνθρωπος που βλέπετε τώρα είναι ο άνθρωπος που ήξερα πάντα και είναι ηρωικός και απίστευτα δυνατός και θα επιτεθεί σε κάθε πρόβλημα κατακούτελα για να το λύσει", απάντησε ο Μπραντ όλο καμάρι για την αγαπημένη του εξηγώντας σε κάποιο άλλο σημείο ότι ο βασικός κανόνας στην οικογένειά τους είναι ότι "δεν υπάρχουν μυστικά".

"Έτσι, όποια απορία δημιουργείται σε οποιονδήποτε, απλά την εκφράζει ελεύθερα και παίρνει τη σωστή απάντηση πάντα".

Ζ. Κ.