Μια κοράκλα για την Κιμ και τον Κάνιε

03.06.2013
Τελικά η διάσημη τηλεπερσόνα αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει.

Παρά τις παραπλανητικές πληροφορίες που άφησαν να "εννοηθούν" πρόσφατα στο τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου της νέας σεζόν, η ώρα της αλήθειας έφτασε και μάθαμε όλοι ότι η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) περιμένουν κοριτσάκι.

"Είμαι τόσο χαρούμενη που περιμένουμε κορίτσι. Ποιος δεν θέλει κορίτσι;", δήλωσε χαριτωμένα η 31χρονη ριάλιτι σταρ ενώ συμπλήρωσε ότι "ο Κάνιε πάντα ήθελε ένα κοριτσάκι", οπότε θα είναι τρισευτυχισμένος.

Κατά τα άλλα, την ίδια στιγμή που το εν λόγω επεισόδιο μεταδιδόταν στην τηλεόραση η Κιμ βρισκόταν στο σπίτι της φίλης της, Σέλι Αζοφ (Shelli Azoff) και γιόρταζε το πάρτι που έδωσαν προς τιμή του μωρού της οι φίλες και οι συγγενείς της.

Στο baby shower -το λεγόμενο- παραβρέθηκαν και όλες οι γυναίκες της οικογένειας του Κάνιε όμως ο ίδιος έκανε εμφάνιση μόνο προς το τέλος της εκδήλωσης και μάλιστα κρυμμένος κάτω από μία κουκούλα.

Η Κιμ και οι αδελφές της ήταν ντυμένες στα λευκά ενώ αντί για δώρα, η μέλλουσα μανούλα είχε ζητήσει οι καλεσμένοι της να προσφέρουν το χρηματικό ποσό που ήθελαν να διαθέσουν ως δωρεά στο Νοσοκομείο Παίδων Lurie του Σικάγο.

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένου, η Κέλι Όσμπουρν (Kelly Osbourne), η Μελ Μπι, η Νικόλ Ρίτσι και η Μαρία Μενούνος με τη μαμά της, Λίτσα.

Ζ. Κ.