«Λυπάμαι για την Ελλάδα, θέλω να βοηθήσω»

31.05.2010
Την ώρα που στα ελληνικά σινεμά βγαίνει το πολυαναμενόμενο «Sex and the City 2» η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποδεικνύει πόσο πολύ αγαπάει την Ελλάδα και από τη Νέα Υόρκη δήλωσε στον Γιώργο Σατσίδη πως θα μας στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις.

Την ώρα που στα ελληνικά σινεμά βγαίνει το πολυαναμενόμενο «Sex and the City 2» η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποδεικνύει πόσο πολύ αγαπάει την Ελλάδα και από τη Νέα Υόρκη δήλωσε στον Γιώργο Σατσίδη πως θα μας στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις. Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε όταν συναντηθήκαμε ήταν για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Είχε παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις και ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη για τα επεισόδια που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας πριν από λίγες εβδομάδες», μας αποκάλυψε ο «Mr Hollywood».

«Λυπάμαι πολύ για την οικονομία σας. Θέλω να συναντηθώ με τον κ. Γερουλάνο για να βοηθήσω όσο μπορώ στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού. Θέλω το Sex and the City 3 να γυριστεί στη Μύκονο», δήλωσε η Κάρι και προγραμματίζει ήδη κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά τον Αύγουστο μαζί με το σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ και τα τρία τους παιδιά. Η αγάπη της για τη χώρα μας οφείλεται και στην ελληνική κουζίνα, που είναι το μυστικό της νεότητάς της. «Τρελαίνομαι για τα χόρτα, τη φάβα, αλλά πραγματικά λατρεύω το αρνάκι. Μου αρέσει επίσης πάρα πολύ η χωριάτικη σαλάτα. Επισκέφτομαι συχνά εστιατόρια με ελληνική κουζίνα στη Νέα Υόρκη, αλλά η χωριάτικη δεν είναι όπως στη χώρα σας». Η γνωστή ηθοποιός, που είναι και παραγωγός της πολυαναμενόμενης ταινίας, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές και συναντήσεις προκειμένου μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της τρίτης ταινίας να πραγματοποιηθεί στο νησί των Ανέμων. Άλλωστε, η Μύκονος αποτελεί έναν από τους αγαπημένους της τουριστικούς προορισμούς, όπως και η Ύδρα, η Πάτμος, η Πάρος και η Αντίπαρος, νησιά που έχει επισκεφθεί στο παρελθόν.

Μάλιστα, για τις φήμες που θέλουν την τρίτη συνέχεια της ταινίας να γυρίζεται 3D, η ίδια απάντησε αινιγματικά στον Γιώργο Σατσίδη: «Φαντάζεστε κάτι καλύτερο από τρισδιάστατες σκηνές στο υπέροχο αιγαιοπελαγίτικο τοπίο;».

Πολύ παρασκήνιο από τα γυρίσματα της ταινίας αλλά και μερικές μικρές αποκαλύψεις για τη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο «The Twenty» του MTV το Σάββατο στις 23:00.