Σαρτίνι: «Ναι, κάτι ετοιμάζω με τη Ρούλα»

28.05.2010
Σαρώνει με την επανεμφάνισή της στο «Greek Idol», αλλά από τώρα φροντίζει για το επόμενο τηλεοπτικό της... χτύπημα.

Σαρώνει με την επανεμφάνισή της στο «Greek Idol», αλλά από τώρα φροντίζει για το επόμενο τηλεοπτικό της... χτύπημα. Στενός συνεργάτης της αγαπημένης παρουσιάστριας μας μετέφερε ότι η πολυτάλαντη Ρούλα πήρε το «ΟΚ» από την Κάντζα για την προετοιμασία ενός σόου, το οποίο θα απολαύσουμε την ερχόμενη σεζόν. Δεν είναι όμως αυτή η έκπληξη!

«Με τη Ρούλα πάντα μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Δεν σταματήσαμε ποτέ να επικοινωνούμε. Κάτι συζητάμε, όμως δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε λεπτομέρειες, πριν όλα αυτά να είναι σίγουρα».

Αυτή ήταν η απάντηση του Στέφανο Σαρτίνι στην ερώτησή μας αν αληθεύουν όσα ακούγονται και φαίνεται ότι οι δύο παλιοί συνεργάτες έχουν συμφωνήσει να επαναλάβουν τις επιτυχίες του παρελθόντος.

Μπορεί να μη συνεργάστηκαν στο «Greek Idol», όμως το επιτυχημένο δίδυμο θα «ξαναχτυπήσει» στο σόου που βρίσκεται στα σκαριά. Με την ίδια τη Ρούλα δεν καταφέραμε να έρθουμε σε επικοινωνία για επιβεβαίωση, αλλά το βέβαιο είναι πως η συνύπαρξή τους στην ίδια εκπομπή αποτελεί εγγύηση επιτυχίας. Ειδικά μάλιστα όταν το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε θερμά τη Ρούλα στην επανεμφάνισή της στη μικρή οθόνη.

Ρούλα: «Εδώ βάζω εγώ τους κανόνες!»
Από την άλλη, σε κόντρα μεγατόνων εξελίσσεται η διαμάχη της Ρούλας με τον κριτή του «Greek Idol» Κώστα Καπετανίδη. Όσα έγιναν on camera το βράδυ της περασμένης Δευτέρας δεν συγκρίνονται με όσα διαδραματίστηκαν στο παρασκήνιο.

Ήταν λίγο μετά την εμφάνιση του Γιώργου Ντούρου στο live, όταν ο αδερφός του αλλά και οι φίλοι του ανέβηκαν στη σκηνή για να του δώσουν ένα δώρο για τα γενέθλιά του.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε αρχικά την ήπια αντίδραση της Ρούλας, που εξήγησε πως κάτι τέτοιο είναι αντιδεοντολογικό, αλλά και την έκρηξη του Πέτρου Κωστόπουλου, που έκανε λόγο για «λαϊκή εμποροπανήγυρη».

Ο Κώστας Καπετανίδης με τη σειρά του προσπάθησε να δικαιολογήσει τους φίλους του Ντούρου προκαλώντας στη συνέχεια πιο έντονη αντίδραση από τη Ρούλα.

Τα πνεύματα όμως οξύνθηκαν ιδιαίτερα στη διάρκεια του επόμενου διαφημιστικού break. «Κώστα, τους κανόνες εδώ τους βάζω εγώ και η παραγωγή», λέγεται πως είπε στον κριτή σε πολύ υψηλούς τόνους η οικοδέσποινα του «Greek Ιdol», εξηγώντας για μία ακόμη φορά πως κάτι τέτοιο αδικεί τους υπόλοιπους παίκτες, καθώς ό,τι έγινε φάνηκε σαν «προνομιακή υποστήριξη» στον Γιώργο Ντούρο. Τελικά, μετά την πυροσβεστική παρέμβαση των Δημήτρη Κοντόπουλου και Μάρως Θεοδωράκη τα πνεύματα ηρέμησαν και το live εξελίχθηκε ομαλά μέχρι το τέλος του.