Αγωνία για τη μάνα του

28.05.2010
Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Λάκης Λαζόπουλος. Αν και παρουσίασε κανονικά το «Aλ Τσαντίρι νιουζ» το βράδυ της Τρίτης, το μυαλό του βρισκόταν συνεχώς στην αγαπημένη του μητέρα, την κυρία Ριρίκα, που από το περασμένο Σάββατο το απόγευμα νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας.

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Λάκης Λαζόπουλος. Αν και παρουσίασε κανονικά το «Aλ Τσαντίρι νιουζ» το βράδυ της Τρίτης, το μυαλό του βρισκόταν συνεχώς στην αγαπημένη του μητέρα, την κυρία Ριρίκα, που από το περασμένο Σάββατο το απόγευμα νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας. Ηταν πριν από 15 ημέρες όταν η μητέρα του κωμικού μας εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας με υψηλό πυρετό που δεν υποχωρούσε. Ο Λάκης από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το συμβάν πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε αμέσως στη γενέτειρά του.

Από εκείνη την ημέρα και σχεδόν καθημερινά το δρομολόγιο ήταν το ίδιο: Αθήνα-Λάρισα, Λάρισα-Αθήνα. Ο ηθοποιός όπως και ο αδερφός του Κώστας ήθελαν να βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό της αγαπημένης τους μητέρας, που με όλη τη δύναμη της ψυχής της αντιμετωπίζει το πρόβλημα που προέκυψε στην υγεία της. Όλα αυτά μέχρι το Σάββατο. Ήταν η ημέρα που τα δύο αδέρφια αποφάσισαν τη μεταφορά της κ. Ριρίκας σε κλινική της Αθήνας.

Τόσο ο Λάκης Λαζόπουλος όσο και ο αδερφός του θέλοντας να βρίσκονται στο πλευρό της μητέρας τους πήραν την απόφαση να τη μεταφέρουν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. Η ίδια αντλεί μεγάλη δύναμη βλέποντας συνεχώς τους δύο γιους της στο πλευρό της.

Ο Λάκης, που αποφεύγει να συζητά το θέμα, βρίσκεται διαρκώς σε επαφή με κορυφαίους Έλληνες γιατρούς προκειμένου η υγεία της μητέρας του να αποκασταθεί το συντομότερο δυνατόν.

Ευχόμαστε στην κ. Ριρίκα γρήγορα περαστικά!

Πάντα στο πλευρό της

Η λατρεία του Λάκη στην 83χρονη κ. Ριρίκα είναι κάτι παραπάνω από γνωστή όχι μόνο στους φίλους και τους συνεργάτες του, αλλά και στο πανελλήνιο. «Ο καθένας έχει κάποιον στο μυαλό του όταν παίζει, εγώ έχω εκείνη. Ανυπομονώ να μου πει κάθε φορά πώς της φάνηκε η εκπομπή, τι της είπαν οι γειτόνισσες», είχε πει ο ίδιος παλαιότερα. Οι συνεργάτες του Λάκη γνωρίζουν καλά πως μετά το τέλος της εκπομπής ο ηθοποιός το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να τηλεφωνήσει στη μητέρα του και να τη ρωτήσει πώς της φάνηκε η εκπομπή. Μέχρι σήμερα η κυρία Ριρίκα ήταν πάντα παρούσα στις πρεμιέρες του, ενώ τις Τρίτες δεν υπήρχε περίπτωση να προγραμματίσει κάτι. Μόνο σπίτι και «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Ένα ακόμη στοιχείο που αποδεικνύει την τεράστια αγάπη του Λάκη για την κυρία Ριρίκα; Η σύζυγος του πρώτου χαρακτήρα στους «Μήτσους», του «Μήτσου οικογενειάρχη», την οποία υποδυόταν η Υρώ Μανέ, είχε το όνομα Ριρίκα.