Υλικά
- 4 φετούλες καπνιστό σολομό
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 φλ. άνηθο ψιλοκομμένο
- Μείγμα από χοντροκομμένα πιπέρια
- 1 λεμόνι
Διαδικασία
- Σε ένα μπολ ενώνουμε το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, τον άνηθο, τα πιπέρια, το ξύσμα λεμονιού.
- Σε ένα πάγκο απλώνουμε ένα κομμάτι πλαστικής μεμβράνης και πάνω στρώνουμε τις φετούλες από το καπνιστό σολομό. Σχηματίζουμε ένα τετράγωνο κομμάτι από φέτες καπνιστού σολομού.
- Βάζουμε στο κέντρο το μείγμα με το τυρί και τυλίγουμε σε ρολό.
- Στερεώνουμε με πλαστική μεμβράνη και παγώνουμε στο ψυγείο.
- Οταν παγώσει, βγάζουμε από το ψυγείο και κόβουμε σε ροδέλες χοντρές.
- Σερβίρουμε με φετάκια λεμονιού και λίγο πετιμέζι ή ξίδι βαλσαμικό.