Σκορδαλιά με ψωμί - νηστίσιμη

23.02.2012

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15 λεπτά
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: Εύκολη

Yλικά
2 φέτες ψωμί χωριάτικο μπαγιάτικο
8 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
4 κουτ. σούπας ξίδι
150 γρ. καρύδια ή αμύγδαλα τριμμένα
αλάτι

Eκτέλεση
Mουλιάζουμε το ψωμί (από το οποίο έχουμε αφαιρέσει την κόρα) και το στύβουμε. Πολτοποιούμε στο μπλέντερ το σκόρδο με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το ψωμί και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να πάρουμε μια λεία κρέμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ