Έτοιμο να εκραγεί το κεφάλι της Μαντόνα!

12.03.2012
H σούπερσταρ δήλωσε ότι η πίεση μεταξύ δουλειάς και οικογένειας είναι ανυπόφορη κι ότι νιώθει σαν ζογκλέρ προσπαθώντας να τα φέρει βόλτα με τέσσερα παιδιά.

Η Mαντόνα (Madonna) μεγαλώνει τέσσερα παιδιά, την 15χρονη Λούρδη (Lourdes), τον 12χρονο Ρόκο (Rocco) , τον 6χρονο Ντέηβιντ (David), και τον 5χρονο Μέρσι (Mercy). Παραδέχεται το πρόγραμμα της είναι πολύ βαρύ και το να είσαι μόνος, χωρίς σύντροφο κάνει τα πράγματα δυσκολότερα.

"Δε θα πω ψέμματα - είναι πολύ σκληρή δουλειά να μεγαλώνεις 4 παιδιά και να κάνεις όλα όσα κάνω εγώ" δήλωσε η ίδια στη βρετανική The Sun. "Νιώθω ότι θα εκραγεί το κεφάλι μου. Ολοι έχουν κάτι να πουν για τον τρόπο που ζω τη ζωή μου. Εγώ ξέρω ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ. Αν δεν αρέσει στον κόσμο, αυτό είναι πρόβλημά τους. Μερικές φορές τα καταφέρνω, κάποιες άλλες είναι δύσκολα".

Αυτό τον καιρό η Νο 1 σταρ προωθεί το άλμπουμ της "MDNA" και δηλώνει ότι το "I Don’t Give A ***" είναι μια απάντηση σε όλους αυτούς που την κρίνουν για τον τρόπο που μεγαλώνει τα παιδιά της.

Η Μαντόνα συνέχισε στη συνέντευξη μιλώντς για το W.E., την ταινία που σκηνοθέτησε, και παρόλο που παραδέχεται ότι ήταν μια διαφορετική εμπειρία, δήλωσε ότι ένιωσε πολύ συναισθηματικά φορτισμένη όταν επέστρεψε στο στούντιο για την ηχογράφηση του δίσκου της.

"Απολαμβάνω τη διαδικασία της ηχογράφησης και της σύνθεσης ενός κομματιού. Χρησιμοποιώ διαφορετικό κομμάτι του εγκεφάλου μου. Μετά από τρία χρόνια γραφής σεναρίου, η απλότητα της σύνθεσης ενός κομματιού ήταν γοητευτική. Να κάθομαι και να παίζω κιθάρα, να δημιουργώ το νέο μου κομμάτι και να το τραγουδάω ήταν πολύ συγκινητικό - σχεδόν έκλαψα."

Η 53χρονη αποκάλυψε επίσης ότι πολλές φορές έχουν πλησιάσει την έφηβη κόρη της εταιρείες παραγωγής για να εμφανιστεί σε ταινίες ή να ηχογραφήσει ένα τραγούδι. Η μαμά-Μαντόνα όμως επιμένει ότι θέλει η Λούρδη να παραμείνει ένα φυσιολογικό παιδί και να συγκεντρωθεί στις σχολικές της υποχρεώσεις.

"Ναι, είναι η τραγουδιστρια των φωνητικών μου, έχει πολύ καλή φωνή, αλλά είναι ντροπαλή και δεν το παραδέχεται" δηλώνει η Μαντόνα. "Αν θέλει να δουλέψει μαζί μου σε οποιοδήποτε επίπεδο, θα το κάνω με χαρά. Διαφορετικά, ακόμη δεν την αφήνω να κάνει κάτι μόνη της - θα πρέπει να επικεντρωθεί στο σχολείο".

Ε.Σ.