Η Μπιγιονσέ θα αγοράσει νοσοκομείο για την κόρη της!

12.03.2012
Η επιτυχημένη τραγουδίστρια και ευτυχισμένη νέα μαμά, θα πρέπει να αγοράσει ολόκληρο νοσοκομείο αν η κόρη της αποφασίσει να γίνει γιατρός, ισχυρίζεται ο πατέρας της τραγουδίστριας.

Η Μπιγιονσέ (Beyoncé) γέννησε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Τζέι Ζι (Jay-Z) τη μικρή Μπλου Άιβι Κάρτερ (Blue Ivy Carter) τον Ιανουάριο, και ο παππούς της μικρής, Μάθιου Νόουλς (Mathew Knowles) δήλωσε ότι η οικογένεια δε θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη με το νέο μέλος. Αποκάλυψε επίσης ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να τη βοηθήσουν να βρει το δρόμο της και να τον ακολουθήσει.“Αν η Μπλου Άιβι θέλει να γίνει γιατρός, τότε οι γονείς της θα πρέπει να βρουν ένα τρόπο να της αγοράσουν ένα νοσοκομείο. Αν θελήσει να παίζει μπάσκετ εγώ ήδη έχω μία ομάδα στο WNBA, οπότε μπορεί να παίζει εκεί, και φυσικά αν αποφασίσει να γινει τραγουδίστρια, τότε θα είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη", δήλωσε ο πατέρας της Μπι. Ο ευτυχής παππούς είπε ακόμη ότι η μικρή μεγαλώνει γρήγορα και είναι ήδη αρκετά ψηλή για την ηλικία της!

Ο Μάθιου βοήθησε την κόρη του Μπιγιονσέ να γνωρίσει επιτυχία ως μάνατζερ των Destiny’s Child, ενώ πρόσφατα διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν κριτή στο αμεριάνικο X Factor, λέγοντας κατηγορηματικά ότι είναι λίγα πράγματα που η Μπιγιονσέ δε θα έκανε ποτέ και αυτό είναι ένα από αυτά τα λίγα!!!

Ε.Σ.