Εργαζόμενες, σούπερ σταρ μαμάδες σε κρίση!

12.03.2012
Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης οι μαμάδες στη μουσική βιομηχανία....

Δύσκολοι καιροί για εργαζόμενες σταρ της μουσικής. Η πρώτη είναι το είδωλο, εκείνη που κάθεται στο θρόνο από τη στιγμή που η ποπ έγινε σέξι και δεν θα σταματήσει να μαζεύει γύρω της κόσμο απ’ όλο τον πλανήτη.

Η δεύτερη ξεκίνησε ως frontwoman ενός συγκροτήματος που σίγουρα το είχες γραμμένο πάνω στη σχολική σου τσάντα ή έστω σε αφίσα στο δωμάτιο σου πίσω στα 90’s και συνέχισε σόλο χωρίς να χάσει τους φανατικούς της, έχοντας ένα από τα πιο ιδιαίτερα μουσικά στυλ. Κάτι σπάνιο για ποπ φαστφουντάδικη ντίβα. Το κοινό; Και οι δύο είναι μητέρες.

Η Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) η οποία έχει δύο αγόρια, τον πεντάχρονο Kingston και τον τρίχρονο Zuma, αναφέρει στο αγγλικό περιοδικό Closer ότι είναι ένας εφιάλτης να είναι και μέσα στη σόουμπιζ και να είναι γονιός.

Να σου θυμίσουμε ότι η παλιά της μπάντα επανενώθηκε μετά από 11 χρόνια μ εκείνη ξανά στα φωνητικά , ετοιμάζουν συναυλίες για να προωθήσουν τον καινούριο του δίσκο και επίσης ο άντρας της είναι ο τραγουδιστής των φοβερών Bush που επίσης είναι σε περιοδεία. Οπότε τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα πιο πολύ.

«Ποτέ δεν κατάφερα να βρω την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ μουσικής καριέρας και μητρότητας. Αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά μου και είναι πάντα η προτεραιότητα μου» λέει χαρακτηριστικά η 42χρονη μουσικός και πρόσφατα σχεδιάστρια μόδας, κι ειδικά το τελευταίο το εννοεί πραγματικά αφού σταμάτησε τα πάντα για ν' αφοσιωθεί στην οικογένεια της. Η Μπιγιονσέ ακούει;

Κ.Π