Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απέρριψε το X-Factor!

11.03.2012
Όπως μετέδωσε νωρίτερα σήμερα το πρακτορείο Reuters, η 30χρονη τραγουδίστρια αρνήθηκε την προσφορά των 10 εκατομμυρίων δολαρίων για να συμμετέχει στο πάνελ των κριτών του νέου κύκλου του διαγωνισμού ταλέντων.

Η είδηση διεύρρευσε από το κοσμικό σάιτ TheWrap.com που αναφέρει ότι η Μπριτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) έχει απορρίψει το επαγγελματικό φλερτ του Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) εδώ και τρεις εβδομάδες για καθαρά οικονομικούς λόγους.

Πιο συγκεκριμένα η ποπ σταρ βρίσκει εντελώς "παρωχημένο" το ποσό και ζητάει τα διπλά, δηλαδή 20 εκατομμύρια δολάρια για να πει το μεγάλο "ναι".

Εντωμεταξύ, η ίδια εξετάζει το ενδεχόμενο να παρουσιάζει το κεντρικό σόου σε ένα ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, αλά Σελίν Ντιόν (Celine Dion), από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η άρνηση της Σπίαρς έχει φέρει σε απόγνωση τους παραγωγούς του "X-Factor" που μεταδίδεται από το κανάλι Fox, καθώς με τη νέα σεζόν το ανταγωνιστικό κανάλι NBC θα παρουσιάζει ακριβώς την ίδια ώρα, "απέναντι" τους, το επίσης επιτυχημένο σόου μουσικών ταλέντων "The Voice" και μέχρι τότε πρέπει να έχουν βρει ένα πολύ δυνατό όνομα για την επιτροπή των κριτών.

Το NBC, τηρώντας την υπόσχεση του, έχει ήδη ποντάρει πάνω από 10 εκατομμύρια στην Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) για να επιστρέψει ως κριτής του "Voice", ενώ έχει δώσει αξιοσέβαστα ποσά –όχι τόσο υψηλά βέβαια- και στους άλλους κριτές του προγράμματος.

Ωστόσο, τα ποσά αυτά ωχριούν σε σύγκριση με τις αμοιβές που δίνει η Fox στους δικούς της κριτές του "X-Factor". Σύμφωνα με πηγές εκ των έσω, στον τελευταίο κύκλο επεισοδίων η Πόλα Αμπντούλ τσίμπησε 2,5 εκατομμύρια, παρότι προσελήφθη την τελευταία στιγμή και αργότερα απολύθηκε, όπως και οι Νικόλ Σέρζινγερ (Nicole Scherzinger) και Στιβ Τζόουνς (Steve Jones).

Το "X-Factor" ήδη μαγνητοσκοπεί τις οντισιόν, αλλά δεν θα χρειαστεί τους κριτές στα γυρίσματα μέχρι το τέλος Μαΐου. Όμως, μέχρι τότε χρειάζεται οπωσδήποτε ένα βαρύ όνομα για να πουλήσει στους διαφημιστές που κλείνουν τις συμφωνίες τους μέχρι τις 14 Μαΐου.

Μέχρι στιγμής, κανένας εκπρόσωπος της Fox, της Σπίαρς, ή του Κάουελ δεν έχει σχολιάσει τις εξελίξεις.