Μια ζωή την έχουμε!

01.07.2003
"Μία ζωή την έχουμε", η μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Τζαβέλλα παρουσιάζεται στο θέατρο Παρκ σε μία θεατρική υπερπαραγωγή που στόχο έχει να τιμήσει τον ελληνικό κινηματογράφο. Είναι η πρώτη φορά που το έργο παρουσιάζεται στη θεατρική του εκδοχή, από τις θεατρικές επιχειρήσεις του Βαγγέλη Λιβαδά, σε απόδοση Ελένης Μαβίλη και σκηνοθεσία- διασκευή του Αντώνη Καλογρίδη.
"Μία ζωή την έχουμε", η μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Τζαβέλλα παρουσιάζεται στο θέατρο Παρκ σε μία θεατρική υπερπαραγωγή που στόχο έχει να τιμήσει τον ελληνικό κινηματογράφο.
Είναι η πρώτη φορά που το έργο παρουσιάζεται στη θεατρική του εκδοχή, από τις θεατρικές επιχειρήσεις του Βαγγέλη Λιβαδά, σε απόδοση Ελένης Μαβίλη και σκηνοθεσία- διασκευή του Αντώνη Καλογρίδη.
Τα τραγούδια ανήκουν στο Μιχάλη Σουγιούλ και μέσα από τη διαχρονικότητά τους εμπνέουν, ιδωμένα με την φρέσκια ματιά του Κωστή Τζανοκωστάκη.
Ο κόσμος του ρομαντικού, αλλά και ονειροπόλου Κλέωνα και της φιλοχρήματης Μπιμπής θα ζωντανεύσει στη σκηνή του θεάτρου Παρκ, μέσα από τα πολυάριθμα σκηνικά που φιλοτέχνησε η Δέσποινα Βολίδη, αλλά και τα εμπνευσμένα κοστούμια του Γιώργου Ελευθεριάδη. Οι χορογραφίες είναι της Μαίρης Τσούτη και οι φωτισμοί της Κατερίνας Μαραγκουδάκη.
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης αναλαμβάνει το στοίχημα, καλούμενος να ερμηνεύσει το ρόλο του Κλέωνα, ενώ στο πλευρό του στο ρόλο της Μπιμπής, εμφανίζεται η Θάλεια Προκοπίου.
Πρωταγωνιστούν επίσης: Σπύρος Καλογήρου, Ευαγγελία Σαμιωτάκη, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Γιώργος Βελέντζας, Νίκος Σταυρακούδης και δεκάδες ακόμα ηθοποιοί.

Παραστάσεις:
Βραδινή: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21.45
Απογευματινή: Σάββατο, Κυριακή: 18.45
Λαική Απογευματινή: Σάββατο: 18.45

Τιμές εισιτηρίων: 23.50, 21.00, 19.00, 17.00, 20.00