Παύση για ένα...Pausa

06.06.2003
Την ποιότητα ενός ακριβού εστιατορίου με τις τιμές ενός προσιτού εστιατορίου συνδυάζουν τα εστιατόρια Pausa στη Νέα Σμύρνη και στο Μαρούσι. Το πρώτο Pausa που άνοιξε ήταν αυτό στη Νέα Σμύρνη
Την ποιότητα ενός ακριβού εστιατορίου με τις τιμές ενός προσιτού εστιατορίου συνδυάζουν τα εστιατόρια Pausa στη Νέα Σμύρνη και στο Μαρούσι. Το πρώτο Pausa που άνοιξε ήταν αυτό στη Νέα Σμύρνη το 2001, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των φαν της ιταλικής κουζίνας, με αποτέλεσμα να ανοίξει ένα χρόνο μετά το δεύτερο στο Μαρούσι, έχοντας το ίδιο σουξέ.
Η φιλοσοφία των Pausa είναι η ξεκούραση, η μεσημεριανή ανάπαυση - εξ' ου και το όνομα από την παύση, ανάπαυλα - των εργαζομένων όπως επικρατεί να ισχύει αυτό σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Μαρούσι
Στον χώρο αυτό κυριαρχεί παντού το κόκκινο του πάθους, από το ταβάνι μέχρι το δάπεδο, με τον μεταξωτό κήπο με τα κόκκινα τριαντάφυλλα, που κρέμεται από την οροφή να συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα των θαμώνων. Στην κουζίνα επικρατούν οι ιταλικές γεύσεις, ενώ ο χώρος διαθέτει λιγοστά τραπέζια, εξυπηρετώντας 35 άτομα.

Ν. Σμύρνη
Το Pausa, αυτό, διαθέτει δύο χώρους για τον χειμώνα και το καλοκαίρι. Σε χωρητικότητα είναι επίσης μικρός καθώς μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι 60 άτομα. Συγκεκριμένα: στο εξωτερικό υπάρχουν εννέα τραπέζια και στο εσωτερικό έξι. Το χρώμα που κυριαρχεί είναι επίσης το έντονο κόκκινο, ενώ εδώ "κλέβουν" την προσοχή οι κοκκινοπράσινες διακοσμητικές πιπεριές στο ταβάνι


Αγ. Κωνσταντίνου 48, Μαρούσι
Τηλ: 210 - 9374169,
Τιμές : 20,55 - 23,50 EURO

Λεωφ. Συγγρού 149, Ν. Σμύρνη
Τηλ: 210- 9374169
Τιμές : 20,55 - 23,50 EURO