"Αλισάχνη" στο Αέναον...

16.05.2003
Παιδί του Αιγαίου- γεννήθηκε στο Αιγαίο της Λέσβου- ο Ιωσήφ Χατζηπαυλής είναι ένας καθαρός ακουαρελίστας, που επί εικοσιπέντε και πλέον χρόνια υπηρετεί πιστά το χώρο της τέχνης, γνωρίζοντας μας την "άλλη" Ελλάδα μέσα απ' τις ακουαρέλες του.
Παιδί του Αιγαίου- γεννήθηκε στο Αιγαίο της Λέσβου- ο Ιωσήφ Χατζηπαυλής είναι ένας καθαρός ακουαρελίστας, που επί εικοσιπέντε και πλέον χρόνια υπηρετεί πιστά το χώρο της τέχνης, γνωρίζοντας μας την "άλλη" Ελλάδα μέσα απ' τις ακουαρέλες του. Η αίθουσα τέχνης Αέναον φιλοξενεί την έκθεσή του με τίτλο "Αλισάχνη",, μία έκθεση γεμάτη από ελληνικό χρώμα... ένα χρώμα καθαρό και λαμπερό που "αφήνεται" με σταθερές και σίγουρες πινελιές στο χαρτί δίνοντας ένα άριστο αποτέλεσμα και δημιουργώντας την εντύπωση ότι το έργο προϋπάρχει σ' αυτό και τώρα απλώς αποκαλύπτεται.
Ο Ιωσήφ Χατζηπαυλής αποτυπώνει με άνεση όλα τα στοιχεία εκείνα που κάνουν τις "στιγμές" μοναδικές, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και κόσμους αλλοτινούς που προκαλούν στον θεατή την επιθυμία να "ταξιδεύσει" ή να "μπαρκάρεις", σ' αυτούς.
Σπούδασε στο Α.Τ.Ι. με δάσκαλους τον Σπύρο Βασιλείου στα σκηνικά πολλών θεατρικών και κινηματογραφικών παραγωγών. Σαν σκηνογράφος έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραγωγές- Ηρώδειο, Λυκαβηττός κ.λ.π- καθώς και στην τηλεόραση σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και τηλεπαιχνίδια.
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Eμπορικής Ναυτιλίας και πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας.

Εγκαίνια τη Δευτέρα 26 Μαίου στις 8.00
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 7 Ιουνίου
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Σάββατο: 10.00- 14.00 και 18.30- 21.30
Κυριακή κλειστά