Η... Shanghai στην Ηλιούπολη!

15.05.2003
Δύο ολόκληρα χρόνια κράτησε η έρευνα, που κάλυψε κάθε επίπεδο, μέχρι να δημιουργηθεί το "Shanghai". Σκοπός της έρευνας αυτής ήταν να υλοποιηθεί ένας χώρος που θα διαθέτει ολική ποιότητα και υψηλή αισθητική.
Δύο ολόκληρα χρόνια κράτησε η έρευνα, που κάλυψε κάθε επίπεδο, μέχρι να δημιουργηθεί το "Shanghai". Σκοπός της έρευνας αυτής ήταν να υλοποιηθεί ένας χώρος που θα διαθέτει ολική ποιότητα και υψηλή αισθητική. Κι εγένετο, λοιπόν, το κινέζικο εστιατόριο "Shanghai", στην περιοχή της Ηλιούπολης, το οποίο έχει εξελιχθεί σε τόπο προορισμού πασών των λατρών της κουζίνας αυτής.
Το "Shanghai" λειτουργεί χειμώνα - καλοκαίρι, ενώ εξυπηρετεί τους πελάτες του και με delivery, σε επιλεγμένες περιοχές. Σύμφωνα επίσης με την παράδοση, προσφέρει σε "μπουφέ" τα 18 με 20 χαρακτηριστικότερα "πιάτα" του, κάθε Κυριακή μεσημέρι, σε μία συμφέρουσα για τον πελάτη σχέση ποιότητας - τιμής. Αυτό εξάλλου, είναι που κάνει το "Shanghai" να ξεχωρίζει.

Ο χώρος
Το εστιατόριο χωρίζεται σε εσωτερικό κι εξωτερικό χώρο.
Εξωτερικός χώρος
Εδώ, η ατμόσφαιρα είναι ειδυλλιακή. Ο φωτισμός είναι χαμηλός διαγράφοντας έξυπνα τα φυτά και τα λουλούδια της αυλής. Τα κινέζικα φανάρια δεσπόζουν παντού στον χώρο, ενώ το κινέζικο σκηνικό συνθέτουν τα έπιπλα μπαμπού και η κατάλληλα διακοσμημένη με πέτρα αυλή.
Εσωτερικός χώρος
Κόκκινο, κόκκινο παντού. Ο συνδυασμός του έντονου αυτού χρώματος με το ανοιχτόχρωμο ξύλο που κυριαρχεί και τα κινέζικα ξυλόγλυπτα των τοίχων χαρακτηρίζουν τον εσωτερικό χώρο. Επίσης, τα σεπαρέ, τα ξύλινα διακοσμητικά καφασωτά, οι ροτόντες και οι άνετες καρέκλες, με ταπετσαρία στο χρώμα του σάπιου μήλου, δημιουργούν μια κομψή, φινετσάτη και ευχάριστη εικόνα.

Κουζίνα - Γεύσεις
Η παρουσία του άπω-ανατολίτη μάγειρα αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα της κουζίνας. Το μενού υποστηρίζεται από ποιοτικά υλικά έχοντας το χαρακτήρα, της παγκοσμίως καθιερωμένης, δυτικού τύπου κινέζικης κουζίνας, που βρίσκεται πολύ κοντά στα γούστα του Έλληνα. Επίσης, χρησιμοποιούνται και πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα, ενώ αρκετά από τα "πιάτα" του καταλόγου είναι χορτοφαγικά.


Ηρώων Πολυτεχνείου & Μαυρομιχάλη, Ηλιούπολη τηλ: 210 99 60 793, Τιμές : 14,70 - 20,55 EURO