Στου Μπουγιαμπέ για ψάρι!

14.05.2003
Το καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Παραλιακή, όπου οι γαστριμαργικές επιλογές είναι πολλές. Μία καλή πρόταση για να συνδυάσετε την ξεκούραση με την γευστική απόλαυση είναι το εστιατόριο Μπουγιαμπές
Το καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Παραλιακή, όπου οι γαστριμαργικές επιλογές είναι πολλές. Μία καλή πρόταση για να συνδυάσετε την ξεκούραση με την γευστική απόλαυση είναι το εστιατόριο Μπουγιαμπές. Καλοκαίρι καθώς είναι, ο Μπουγιαμπές διαθέτει κι εξωτερικό χώρο που δεν αφήνει αδιάφορους τους θαμώνες που θα το προτιμήσουν. Όσοι πάλι θα επιλέξουν το εσωτερικό, δεν θα απογοητευτούν διότι εκτός του ότι έχει άπλετο φως, το ξύλο που επικρατεί προσδίδει έναν τόνο ζεστασιάς και οικειότητας.
Ο Μπουγιαμπές είναι καθαρά ναυτικός προορισμός και για του λόγου το αληθές οι πίνακες με τα ιστιοφόρα καθώς και οι παλιοί χάρτες που κοσμούν τον χώρο, θα σας πείσουν. Στην κουζίνα, πάλι κυριαρχούν τα θαλασσινά, των οποίων οι πιστοί είναι πολλοί (ανάμεσα τους επιχειρηματίες, πολιτικοί και καλλιτέχνες).

Μενού
Αν ένα πιάτο είναι αυτό που κλέβει την παράσταση, σίγουρα πρόκειται για την γνωστή σούπα μπουγιαμπές, που κάνει μεγάλο πάταγο. Το μενού περιλαμβάνει επίσης, πλούσιες σαλάτες και μεγάλη ποικιλία ορεκτικών, ώστε να ικανοποιηθεί και ο απαιτητικός ουρανίσκος.

Κάβα
Στην κάβα, από την άλλη, θα βρείτε ελληνικά και εισαγόμενα κρασιά, που συμπληρώνουν ευχάριστα το θαλασσινό σας γευστικό ταξίδι. Συγκεκριμένα διαθέτει 50-60 ετικέτες κρασιού που σας περιμένουν για να τα...καταναλώσετε.


Ζησιμοπούλου 28, Παλαιό Φάληρο
τηλ: 210-9419082, 210-9425203
τιμή: 30,00 - 36,00 Ευρώ