Επιλογές... στην Κέα

15.04.2003
"Επιλογές" είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής του Βασίλη Σολιδάκη που παρουσιάζεται στην γκαλερί Βουρκαγιανή στην Κέα. Στην έκθεση αυτή ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει έργα επιλεγμένα από τις διάφορες περιόδους της σταδιοδρομίας του, της δεκαετίας του 1970 μέχρι και σήμερα
"Επιλογές" είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής του Βασίλη Σολιδάκη που παρουσιάζεται στην γκαλερί Βουρκαγιανή στην Κέα. Στην έκθεση αυτή ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει έργα επιλεγμένα από τις διάφορες περιόδους της σταδιοδρομίας του, της δεκαετίας του 1970 μέχρι και σήμερα.

Επικός καλλιτέχνης με ανεπτυγμένη ευαισθησία και φιλοσοφικές τάσεις ο Βασίλης Σολιδάκης αντιμετωπίζει την ζωγραφική όχι μόνο σαν πεδίο έρευνας, αλλά και σαν πεδίο καταγραφής και ανάπτυξης των θέσεών του. Το έργο του μας δείχνει την πορεία του καλλιτέχνη από την Υλη στην Ιδέα, παρακινώντας μας σε άγνωστα ταξίδια στους αχανείς κόσμους της Υπαρξης και παραδίδοντας μας την δίκη του θεωρία, το δικό του ατομικό σύστημα ερμηνείας ή συγκρότησης μιας κοσμικής διάστασης.

Η έκθεση εγκαινιάζεται το Σάββατο 19 Απριλίου