Καταφύγιο στο... La Soffita!

24.11.2004
Θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί πως η σοφίτα ενός κτιρίου θα μετατρεπόταν σε ένα κοσμοπολίτικο χώρο, με ιταλικές γαστριμαργικές γεύσεις; Η ιδιοκτήτρια του La Soffita, κα Τόσκα

Θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί πως η σοφίτα ενός κτιρίου θα μετατρεπόταν σε ένα κοσμοπολίτικο χώρο, με ιταλικές γαστριμαργικές γεύσεις; Η ιδιοκτήτρια του La Soffita, περί ου ο λόγος άλλωστε, κα Τόσκα το 1998 βρήκε το καταφύγιο αυτό σε έναν από τους πιο γνωστούς και πολυσύχναστους δρόμους των βορείων προαστίων, κάνοντας τον εν λόγω χώρο έναν από τους σημαντικότερους της πόλης. Η αγάπη της ιδιοκτήτριας για την ιταλική κουζίνα είναι και ο λόγος που το La Soffita διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από γευστικές δημιουργίες της γείτονας χώρας, τις οποίες μπορεί κανείς να απολαύσει μπροστά στο αναμμένο τζάκι τις κρύες νύχτες του χειμώνα ή στην βεράντα τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού.

ΧΩΡΟΙ
Το ασανσέρ σας οδηγεί απευθείας στην κυρίως αίθουσα του εστιατόριου όπου εκεί σας υποδέχεται το προσωπικό της σάλας. Από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις στον χώρο, το βλέμμα σου πέφτει πάνω στο αναμμένο τζάκι, όπου οι φλόγες του έρχονται σε αρμονική αντίθεση με τα χρώματα του τοίχου. Έντονο κροκί και σκούρο γκριζοπράσινο, παίζουν με τις κόκκινες αποχρώσεις της φλόγας, ενώ ο διακριτικός φωτισμός έρχεται να προσδώσει την αίσθηση της θαλπωρής. Οι, δε, αναπαυτικοί καναπέδες λειτουργούν καταλυτικά στο να χαλαρώσουν οι πελάτες και να απολαύσουν το δείπνο τους.
Το καλοκαίρι, στη βεράντα του La soffita θα μαγευτείτε από την θέα που προσφέρεται από ψηλά, και θα γευτείτε μια πιο Light έκδοση του μενού.

ΚΟΥΖΙΝΑ
Εδώ, τα παραδοσιακά πιάτα της ιταλικής κουζίνας έχουν τον πρώτο λόγο. Ο chef τα ετοιμάζει μεράκι, ενώ δεν λείπουν και οι μοντέρνες γευστικές προτάσεις, σύμφωνες πάντα με τις γαστριμαργικές συνήθειες των ελλήνων θαμώνων του.
Antipasti, Ορεκτικά, Insalate και κυρίως πιάτα με βάση τα θαλασσινά άλλα και το κρέας, ικανοποιούν τόσο τους πιστούς πελάτες του εστιατόριου όσο και τους καινούριους πιο απαιτητικούς.


Κυριαζή 11, Κηφισιά

τηλ: 2108014800,

Τιμή: 29 - 38 ευρώ

Τελευταία τροποποίηση στις 13.02.2023 - 06:07