6 μικρά σημάδια που δεν προσέχεις και μπορεί να δείχνουν ότι ο σύντροφος σου σε απατά

24.06.2024
6 μικρά σημάδια που δεν προσέχεις και μπορεί να δείχνουν ότι ο σύντροφος σου σε απατά
Image by Foundry Co from Pixabay
Σου μπήκαν ψύλλοι στ' αυτιά πως κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου;

Όλες το έχουμε περάσει κι ας είμαστε ειλικρινείς, όλες λίγο πολύ το έχουμε ψάξει περισσότερο κάποιες φορές.

Χαιρετίζουμε λοιπόν όλες τις «ντετέκτιβ» που ψάχνουν μετά μανίας ή απλά πληροφοριακά αν υπάρχει ενδεχόμενο ο σύντροφός σας να σας τα... φοράει. Καλώς ήλθατε λοιπόν σε ένα άρθρο αφιερωμένο αποκλειστικά στα όχι και τόσο εμφανή σημάδια ότι ο καλός σου μπορεί να σε απατά.

Μπορεί να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία σε μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας. Ή μήπως όχι;

Υπάρχουν μεγάλες χρονικές περίοδοι «σιγής ασυρμάτου»

Είμαστε στο 2024. Ποιος πραγματικά αντέχει χωρίς το τηλέφωνό του για περισσότερο από πέντε- δέκα λεπτά; Και δεν μιλάμε αν βρίσκεται αποδεδειγμένα κάπου που δεν έχει σήμα - κι όμως υπάρχουν ακόμα και σήμερα τέτοια μέρη. Μιλάμε για ώρες που γνωρίζει καλά πως έχει τον χρόνο και τη σύνδεση να δώσει ένα στίγμα ζωής, αλλά επιλέγει να μην το κάνει για χρονικό διάστημα που ξεπερνάει και το εργασιακό 8ωρο.

Χαμογελά συχνά στο τηλέφωνό του

Εάν ρίχνει χαμόγελα, χαζά κι ονειροπόλα όταν κοιτάει το κινητό του και ο λόγος δεν είναι ένα αστείο meme, στο οποίο προφανώς θα γελούσε δυνατά και πιθανότατα θα το μοιραζόταν κιόλας μαζί σου για να γελάσετε μαζί ΄έχε στην άκρη του μυαλού σου πως είναι πιθανόν να έχει λάβει ένα μήνυμα από κάποιαν… που δεν είναι εσύ… και που τον κάνει πολύ χαρούμενο. Και τώρα πώς το βρίσκουμε αυτό. Αν δεν θέλεις να γίνεις mega κατίνα -και mega ξευτίλα αν πιαστείς- δεν το βρίσκεις. Απλά κρατάς το alert και έχεις πιο πολύ το νου σου.

Ξαφνικά βάζει password παντού

Αν δεν δουλεύει σε υπηρεσία ασφαλείας τύπου CIA και δεν το έκανε ως τώρα το διάστημα που είστε μαζί δεν το λες και καλό ξαφνικά αποφάσισε να διασφαλίσει πως μόνο αν προσλάβεις hacker θα έχεις εικόνα του τι συμβαίνει στις συσκευές του. Ε΄ίναι το... προσέχουμε για να έχουμε. Γιατί όσο κυρία κι αν είσαι, εκείνος φοβάται οτι υπάρχει πάντα περίπτωση να μπεις σε πειρασμό και φροντίζει να μην ΄εχεις τη δυνατότητα. Θυμάστε το...όποιος ψάχνει βρίσκει.

Το μπάνιο αποκτάει πια άλλη αξία για εκείνον

Ξαφνικά αρχίσει να πηγαίνει στο μπάνιο για να βουρτσίσει τα δόντια του ή να κάνει ντους πριν σε χαιρετήσει όταν επιστρέφει στο σπίτι. Χμμμμ... Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά αλλά αν το κάνει κάθε φορά που επιστρέφει μάλλον δεν καθαρίζεται, καθαρίζει τα πειστήρια του εγκλήματος ή βεβαιώνεται πως δεν υπάρχουν πάνω του σημάδια ή υπολείμματα αρώματος. Από τα πιο sos σημάδια οτι κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Θα λέγαμε το 112 της σχέσης. Χτύπησε; Άκου το.

Σταματάει να μοιράζεται πράγματα μαζί σου

Συνήθως ανάμεσα σε ένα ζευγάρι υπάρχει επικοινωνία. Ο ένας θέλει να μοιράζεται κομμάτια της ζωής του με τον ΄άλλον. Όχι καταναγκαστικά, αβίαστα. Αν λοιπόν ξαφνικά ο σύντροφός σου αρχίζει να μην σου μιλάει πολύ, να εκνευρίζεται όταν προσπαθείς να ανοίξεις κουβέντα για τη μέρα του ή να σου κρύβει πράγματα και να κλείνεται στον εαυτό του αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ενοχής λόγω ενδεχόμενης απιστίας.

Δεν σε κοιτάει στα μάτια

Αυτό κι αν είναι red alert πως νιώθει κάποιου είδους ενοχή απέναντί σου. Και το eye contact είναι επικίνδυνο σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί ειδικά αν είστε χρόνια μαζί, στο βλέμμα του άλλου διαβάζεις πολλά. Σου κλείνει λοιπόν το βιβλίο και τρέχα γύρευε.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.06.2024 - 12:06