Η Μαριτίνα δεν αφήνει την Μιμή να παντρευτεί!

17.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν κάποιος άνδρας θελήσει ποτέ του να παντρευτεί την Μιμή Ντενίση, θα πρέπει πρώτα να τον εγκρίνει η κόρη της, Μαριτίνα και μετά να κάνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν κάποιος άνδρας θελήσει ποτέ του να παντρευτεί την Μιμή Ντενίση, θα πρέπει πρώτα να τον εγκρίνει η κόρη της, Μαριτίνα και μετά να κάνει το μεγάλο βήμα, να πλησιάσει την μητέρα της. Αυτό δήλωσε η ίδια η Ντενίση σε συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας πως η Μαριτίνα δεν την αφήνει να παντρευτεί!

Η μικρή θέλει να έχει αποκλειστικότητα τη μητέρα της και πολύ δύσκολα θα εγκρίνει κάποιον για σύζυγό της. Αυτό ίσως και να αποτελεί το λόγο, που όπως ακούγεται τελευταία, περνάει κρίση η σχέση της ηθοποιού με τον Σωτήρη Πολύζο. Η ίδια διαψεύδει ότι έχουν χωρίσει. Λέει ότι είναι καλά στην προσωπική της ζωή, όμως για να αποφασίσει να παντρευτεί ξανά, θα πρέπει ο άνδρας αυτός να είναι καλός με την κόρη της, η μικρή να τον έχει αποδεχτεί και όλοι μαζί να αποτελούν μία ευτυχισμένη οικογένεια.

Η Μιμή αποκάλυψε επίσης ότι ποτέ δεν έχει μείνει μόνη της, χωρίς ένα σύντροφο στο πλευρό της, απλά είναι χαμηλών τόνων και προτιμά να μην κάνει βούκινο την προσωπική της ζωή. Όπως δεν θέλει να κλαίει μπροστά σε άλλους, διότι ο «οίκτος» τους την χαλάει. Το είχες εσύ αυτό της Μιμής; Να έχει, δηλαδή, κλάψει για έναν άνδρα; Αμέ, η ηθοποιός - όπως όλες οι κοινές θνητές - έχει ρίξει μαύρο δάκρυ για έναν άνδρα. Αλλά πάντα το κάνει όταν είναι μόνη της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]