Άγρια κόντρα Λαζόπουλου - Κακέτση!

17.05.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη στιγμή που ο Θέμος Αναστασιάδης κλείνει το ένα μέτωπο μετά το άλλο που είχε ανοίξει, ο Λάκης Λαζόπουλος συνεχίζει το άνοιγμα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη στιγμή που ο Θέμος Αναστασιάδης κλείνει το ένα μέτωπο μετά το άλλο που είχε ανοίξει, ο Λάκης Λαζόπουλος συνεχίζει το άνοιγμα. Τελευταίος που προστέθηκε στη λίστα του γνωστού ηθοποιού είναι ο Στιβ Κακέτσης κι απ’ ότι φαίνεται η κόντρα αυτή είναι άγρια και θα κρατήσει πολύ. Αφορμή στάθηκε η ατάκα του Λάκη «επικρατεί ο νόμος του Κακέτση» αναφερόμενος στην Παραλιακή και για τα όσα συμβαίνουν εκεί.

Ε, αυτό ήταν. Ποιος είδε τον Κακέτση και δεν φοβήθηκε. Αν και στις μεσημεριανές εκπομπές που φιλοξένησαν τον εν λόγω, δεν έδειξαν και πολλοί σκιαγμένοι. Αντίθετα, έδειχναν να απολαμβάνουν τον επιχειρηματία που εκτόξευε απειλές εναντίον του Λαζόπουλου. Τι απειλές εκτόξευσε; Ο, τι μπορείς να φανταστείς. Μόνο που δεν ζήτησε από τον Λάκη να πάνε στα Μαρμαρένια Αλώνια και να αναμετρηθούν σαν άνδρες.

Ο Λαζόπουλος, πάλι, συνέχισε το θέμα από την εκπομπή του, κατηγορώντας αυτή τη φορά τους δημοσιογράφους που δεν τον προστάτευσαν όταν ο Κακέτσης εκτόξευε τις απειλές του. Κι ερωτώ τώρα εγώ: σοβαρά τα λέει αυτά ο Λάκης ή βρίσκεται σε πανικό; Πραγματικά περίμενε να τον προστατέψει η Φαίη Σκορδά; Κι αν ναι, πως; Προτάσσοντας τα στήθη της στον Κακέτση; Σοβαρό σε θέλω Λάκη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]